Ook Antwerp start voorbereiding: spelers ondergaan coronatest, Mbokani ontbreekt

Photo News/Instagram Lamkel Zé
De spelers van Antwerp werden vanmorgen in het Universitair Ziekenhuis getest op Covid-19. Daarnaast waren er ook fysieke testen. Zo was te zien op de Instagram-pagina van Didier Lamkel Zé (zie hieronder). Net zoals bij STVV is dus ook voor hen de voorbereiding begonnen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De Antwerp-spelers werden vanochtend op de Bosuil verwacht. Niet iedereen was aanwezig. Onder anderen Dieumerci Mbokani en Egor Nazaryna ontbraken. ‘Dieu’ verblijft momenteel nog in Monaco. Het is momenteel onduidelijk of Mbokani aan boord blijft bij ‘The Great Old’. 

“Ik ben nu einde contract en kan niet zeggen of ik het truitje van Antwerp nog zal dragen”, klonk het nadat hij de Ebbenhouten Schoen won. “We zijn wel nog aan het onderhandelen. Ik zou graag een contract voor twee jaar willen en men biedt me slechts een verbintenis voor één jaar aan. Of Anderlecht nog ergens in mijn hoofd zit? Anderlecht, Standard, Club Brugge, ...: ik sta open voor elk voorstel.”

Mbokani was dé sterkhouder van Antwerp afgelopen seizoen. De Congolees sloot de competitie, die vroegtijdig werd stopgezet, voor het eerst in zijn carrière af als topschutter van de Jupiler Pro League. Mbokani maakte net als collega Jonathan David (AA Gent) achttien competitietreffers, maar is de ‘Gouden Stier’ omdat hij een keer meer scoorde op verplaatsing (zes tegen vijf).

Trainer Leko en spelers arriveren op Bosuil:

Ivan Leko.
Photo News Ivan Leko.
Aurelio Buta.
Photo News Aurelio Buta.
Ritchie De Laet.
Photo News Ritchie De Laet.
Alexis De Sart.
Photo News Alexis De Sart.
Faris Haroun.
Photo News Faris Haroun.
Manuel Benson.
Photo News Manuel Benson.

Lees ook: ‘Bouwwerf Bosuil’: veel werk aan de winkel bij Antwerp na vertrek sterkhouders én de vraag van 1 miljoen: wat doet Mbokani? 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • eric brack

    Hopelijk houd Antwerp Mbokani aan boord, want overschot hebben ze niet !

  • Marina Naudts

    zijn de voetballers meer dan de gewone mens? Wij mogen geen nutteloze test laten doen als er geen symptomen zijn?