Onze huisanalist Degryse interviewt Refaelov: “Je gaat toch bijtekenen?”, Lior: “Ik weet het niet”

Photonews
Hun positie op het veld, hun liefde voor de bal, hun verleden bij Club en... veel verloren uren voor de Kennedytunnel. Lior Refaelov (32) en Marc ­Degryse hebben het een en ­ander gemeen. Degryse ­speelde ooit bij Beerschot en pendelde ook tussen Antwerpen en Brugge. “De hel”, zeggen ze bijna in koor. 

Refaelov was het beu en verhuisde naar Brasschaat. Een voorteken dat de nummer 10 eind dit seizoen definitief voor Antwerp kiest? Degryse hoopt het alleszins.

Degryse: “Ik had je vorig seizoen bij Club al willen interviewen, maar je speelde niet.”

Refaelov: (lacht) “Andere club, andere tijd. Nu gaat het goed. Er zijn vorig jaar veel dingen ­gebeurd, maar ik vind het moeilijk om daarover in de pers te praten.”

Degryse: “Je was goed gestart onder Leko, en plots belandde je op de bank. Wat is er gebeurd?”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik cappelle

  Nooit gaan wij het gelukzalig moment vergeten op de Heizel die u ons bezorgde tegen dat ploegske uit de randgemeente. Thx Rafa.

 • Patrick Van Mieghem

  In Brugge gaan ze deze prachtige voetballer als een koning otvangen!

 • Tom Haezebrouck

  Rafa ik kan je geruststellen je zal ontvangen worden als een koning, je bent nog altijd een hele goeie voetballer en een echte gentlemen.

 • staf bal

  top kerel

 • Davy Van Laecke

  Schitterende speler. Jammer dat hij weg is bij club.