Mbokani en zomeraanwinst Boya sluiten aan op stage Antwerp in Duitsland

Mbokani en zomeraanwinst Boya op stage bij Antwerp.
. Mbokani en zomeraanwinst Boya op stage bij Antwerp.
De stage van Antwerp in het Duitse Harsewinkel kan nu echt goed van start gaan. Topschutter en sterspeler Dieumerci Mbokani arriveerde immers vanmiddag in hotel Klosterpforte, waar de rest van de ploeg zaterdag al zijn intrek nam.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Mbokani – die donderdagavond pas zijn aflopende contract verlengde – kwam toe in het gezelschap van Antwerps jongste aanwinst Frank Boya. Beide heren moesten vrijdag nog een coronatest ondergaan. Inmiddels bleek dat Mbokani en Boya negatief testten op covid-19 en dus kregen ze groen licht om aan te pikken. Normaal zullen ze allebei zondagnamiddag voor het eerst op het oefenveld staan.

De andere Antwerpspelers werkten inmiddels al twee trainingen af op Duitse bodem. Enkel Simen Jukleröd (verrekking) en Rodrigues (pijnlijke knie) zitten voorlopig in de ziekenboeg.

Lees ook:

Mbokani arriveert op de Bosuil en gaat meteen mee op stage, Ivan Leko: “Iedereen weet hoe belangrijk hij is”

IN BEELD. Antwerp op eerste trainingsdag in Duits stageoord
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.