Lamkel Zé zwaait Bölöni uit op Instagram: “Ik weet dat het nooit makkelijk met mij was”

Belga/Instagram Lamkel Zé.
Laszlo Bölöni verlaat Antwerp na drie seizoenen. Zo raakte gisteren bekend. Didier Lamkel Zé zwaait op Instagram zijn coach uit. “Ik wens u het beste.”

Knokpartijen, frappante vieringen en doldwaze rode kaarten: de streken van Antwerp-winger Lamkel Zé waren voor de coronacrisis amper bij te houden. “Dat hij ‘normaal’ moet doen? Wat is ‘normaal’? Ik weet niet meer wat ‘normaal doen’ in zijn geval betekent”, zei Bölöni eerder over de knotsgekke Kameroener.

De Hongaarse oefenmeester, die na drie seizoenen vertrekt bij The Great Old, had het tijdens zijn periode bij Antwerp meermaals lastig met Lamkel Zé. En dat beseft die laatste maar al te goed. Zo maakte hij duidelijk in een Instagram-bericht, waar hij afscheid neemt van Bölöni.

“De ‘vader’ vertrekt. Het was nooit makkelijk met mij. Ik weet het”, schrijft Lamkel Zé. “Toch wil ik u graag bedanken, ik wens u het beste.”  

Instagram Lamkel Zé

De fratsen van Lamkel Zé:

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees ook:

The Great Ommezwaai: stille aftocht voor de man die stamnummer één deed heropleven

Na bijna drie jaar scheiden de wegen van Laszlo Bölöni en Antwerp: “Geef me even de tijd om dit te laten bezinken” 
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Thomas Van der Aa

  Voor iedereen: Antwerp blijft een topclub in België, ook al is böloni weg en hoedt en zo verder, ze vinden altijd wel een goede trainer en goede spelers dus de mensen die zeggen dat Antwerp volgend seizoen in de middenmoot gaat eindigen kennen niks van voetbal

 • Eduard Janssens

  Plaats voor Van Hazebroek.

 • Wouter Van de Walle

  Het zal bij dit ene topjaar blijven voor Antwerp, De volledige basis is weg, ik zie ook Mbokani nog vertrekken, dan is het helemaal gedaan

 • EDDY BUYST

  Laat ons eerlijk zijn, ze leven totaal boven hun stand en horen zeker niet thuis bij de topteams , enkel Boloni en Mbokani tilden deze ploeg uit de grijze middenmoot, succes Van Hazebroek

 • Danny Callaert

  Volgend jaar zit antwerpen terug in de middenmoot. Goede trainer weg, goede keeper weg. Nu gaat Mbokani - zeer goede vriend van Bolöni - zeker weg. De verdediging gaan ze ook niet kunnen houden. En dan denken ze aan wilmots als trainer. Misschien ben ik nog te optimistisch als middenmoter.