Lamkel Zé wordt na penaltydebacle níét gepasseerd en zit in selectie voor match tegen Zulte Waregem

Lamkel Zé.
Photo News Lamkel Zé.

Een straf van bovenaf na zijn penaltydebacle kreeg hij niet, en nu zit Lamkel Zé ook gewoon in de selectie voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem van morgen. Antwerp-coach Laszlo Bölöni loste gisteren tijdens zijn persbabbel nog niets over het feit of hij het woelwater zou selecteren, “omdat ik nog niet weet wie bij de 18 zal zitten”, maar de 23-jarige Kameroener is er dus gewoon bij en wordt met andere woorden niet aan de kant gezet. Ook Koji Miyoshi is voor het eerst sinds zijn blessure geselecteerd. De Japanner viel eind november uit met een voetblessure. 

Dat maakt de offensieve weelde bij Antwerp enorm. Zitten in de kern: Mbokani, Mirallas, Refaelov, Rodrigues, Benson, Lamkel Zé, Baby, Miyoshi, Gano. Dat zijn liefst negen aanvallend ingestelde spelers. Een luxeprobleem voor Bölöni. 

Photo News20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wilfried Vanden Berg

  Zoals ze in Antwerpen zeggen:" die trainer is een mossel " . Heeft geen haar op zijn tanden . Bij Clement van Brugge lag hij er allang uit . Die man heeft veel meer karakter .

 • Agnes VAN DER STEEN

  Die heeft een serieuse hand boven zijn hoofd

 • Patrick Van Bogaert

  Die mag wel heel veel doen als een andere speler dat zou doen...

 • branda van den berg

  Heel simpel,,,niet meer gaan zien

 • Sjoerd Vdam

  Ik snap wel dat ze niet aan kapitaal vernietiging doen.