Exclusief voor abonnees

Lamkel Zé lacht ermee, maar wie wil er nu nog miljoenen neertellen? “Een type als hij brengt altijd wat op”

Lamkel Zé voetbalde... op de PlayStation.
Photo News/Instagram Lamkel Zé voetbalde... op de PlayStation.
’t Is crisis. Meer dan ooit draaien voetbalclubs elke euro nog een extra keer om. Vraag is wie er in deze tijden nog enkele miljoenen wil neertellen voor ­Didier Lamkel Zé. Het enfant terrible maakt zich nog onmogelijker dan voordien bij ­Antwerp, maar wat als de Kameroener niet ­weggeraakt?

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • willy Adriaenssens

    Een van meest lompe mensen die ik ken, hij heeft een hele mooie toekomst verpruts , had bij de beste ploegen van de wereld kunnen spelen, doch als er iets in de bovenkamer volledig mis is, gaat geen enkel topploeg je binnen nemen .

  • Kevin Vermeir

    Behandelen zoals een verbreking van het contract van zijn kant hij de looptijd van het contract zijn loon moet terugstorten. Als men dit niet toepast moet men ook geen contracten meer tekenen.

  • Danny Callaert

    Hij weigert zijn contract als profvoetballer uit te voeren, dus laat het contract ontbinden mits betaling van een fikse boete. Kluifje voor de arbeidsrechtbank. En men moet niet overdrijven: hij heeft een aantal goede matches gespeeld maar de meeste matches was hij niet-geïnteresseerd.