Lamkel Zé knipoogt naar zichzelf met Antwerps shirt na wereldgoal: ‘Lamkel Zé na kalm!’

BELGA
Didier Lamkel Zé strikes again. De Kameroener ramde Antwerp tegen Kortrijk op een 2-0-voorsprong met een heerlijk schot in de bovenhoek. Na zijn goal ging de Kameroener vieren met een uitgestoken shirt. 

De Antwerp-fans op de tribunes smulden van de nieuwste strapats van Lamkel Zé. Vooral ook omdat hij met een shirt onder zijn voetbaltruitje de aandacht wist te trekken met het opschrift ‘Lamkel Zé na kalm!’. Vrij vertaald uit het Antwerps: Lamkel, wees nu toch eens kalm. 

“Een van mijn buren had me dat shirt gegeven. Ik had hem beloofd het te tonen als ik zou scoren - ik ben die belofte gewoon nagekomen", grijnsde Lamkel Zé achteraf. “Ik wil er ook mee laten zien dat ik veranderd ben. Dat ik mijn 'problemen’ uit het verleden achter mij heb gelaten.” 

Photo News
BELGA
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • René Van Halen

  Zware boetes zouden ze moeten geven voor zo'n stomme gele kaart.

 • constan vriel

  jammer dar hij weer een domme gele kaart pakt.

 • Olivier De Dobbeleer

  Knappe goal! Losjes in de haak! Onhoudbaar.

 • Dave Janssens

  Zelfspot? Op zijn T-shirt staat er nochtans gewoon dat ook hij mens is. Het zijn allen die op zijn kap zaten en de scheids ook nog eens zonder aarzelen gelijk gaven dat ik bespottelijk en verwerpelijk vond. Stelletje watjes. Je weet meteen wie de verraders zullen zijn.

 • raymond van der craen

  Top!