Lamkel Zé gaat Bolat te lijf: duo uit selectie voor match tegen Zulte Waregem, Mirallas wél mee

Lamkel Zé en Bolat.
Photonews/Belga Lamkel Zé en Bolat.
Didier Lamkel Zé (22) blijft de gemoederen beroeren. 48 uur na zijn theater tegen AZ ging de aanvaller van Antwerp ploegmaat Sinan Bolat te lijf. Beiden ontbreken in de selectie voor het duel tegen Zulte Waregem. In het geval van de middenvelder als straf, Bolat is er niet bij door een lichte blessure. Derde doelman Yves De Winter reist daardoor mee naar de Gaverbeek.

Op de zaterdagtraining kreeg Lamkel Zé het aan de stok met Sinan Bolat. De twee hadden een woordenwisseling en die bleef duren tot Lamkel Zé uiteindelijk Bolat te lijf ging. Er werden enkele rake klappen uitgedeeld. In die mate zelfs dat de club en staf de beslissing namen om Lamkel Zé uit de selectie voor de wedstrijd van vanavond aan de Gaverbeek te houden. Voor de Kameroener is het al zijn zoveelste negatieve uitspatting. Hoe lang blijven ze dit nog tolereren bij de Great Old? Eind juni werd hij al voor een maand in de B-kern ondergebracht.

Bij Antwerp wensen ze momenteel niet te reageren op de kwestie. De club geeft momenteel de voorrang aan de wedstrijd van vanavond en de laatste 24 uren van de transferperiode. Vanaf dinsdag gaan ze bij de Great Old bekijken wat de eventuele gevolgen voor Lamkel Zé zouden kunnen zijn.

Kevin Mirallas (31) zit trouwens wél in de selectie voor de partij van vanavond. De ex-Rode Duivel tekende vrijdag een éénjarig contract op de Bosuil en zou vanavond al meteen zijn debuut voor Antwerp én op de Belgische velden kunnen maken. Vermoedelijk start hij op de bank, maar een invalbeurt behoort zeker tot de mogelijkheden.

Sinan Bolat.
BELGA Sinan Bolat.
BELGA24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sven Stolk

  Beste oplossing, Ze speelt geen seconde meer dit seizoen. Heeft hij tijd genoeg om na te denken. Voetballen ok en soms dan nog, Mentaliteit niet prof waardig. Als die jongen ondersteuning krijgt en wil luisteren dan pas kan hij een stap vooruit. Hij staat er nu vijf achteruit.

 • Robert De Meulder

  Een speler aankopen kost bv. 3 miljoen.Een speler opstellen in Europabeker wedstrijd kost ook 3 miljoen.In voetbal kan alles.

 • Steven Moreels

  Mochten de elektroden in de koker van Lamkel op zijn plaats zitten dan speelde hij niet meer in de Jupiler Pro League. We zullen er zijn fratsen moeten bij nemen. Maar dat is de charme en het leutige ook aan die gozer

 • Roger Williams

  Even laten rusten en naar psychiater sturen. Veruit de beste die ze hebben, ik zou hem niet buitengooien

 • ronny meuris

  Als niemand hem wil ontsla hem dan. Hij mag dan nog zo goed zijn. Hij zorgde er bijna persoonlijk voor dat antwerp niet naar de poulefase vh europees voetbal kan met zijn stomme gedrag. En vooral, het wordt steeds erger.