Exclusief voor abonnees

Hairemans: profvoetballer, cultheld-in-wording en driebander: "Ik zou direct voor tien jaar bij Antwerp tekenen"

Jan De Meuleneir - Photo News
2017 was voor Geoffry Hairemans (26) als één langgerekte droom. Aan hem om straks te bevestigen en helemaal dé held van de Bosuil te worden door Antwerp naar play-off 1 te loodsen. Tussendoor houdt hij van een partijtje biljart. Wij regelden een duel met tweevoudig wereldkampioen Eddy Merckx.

De winterstop zit er alweer op. Heel wat clubs hervatten vandaag de trainingen, andere vertrekken zelfs al op stage. De spelers zwermden tijdens de feesten uit naar New York, Londen, Dubai en zelfs Singapore. Geoffry Hairemans opteerde voor Parijs, maar maakte ook tijd voor een potje biljart. Hij hanteert wel vaker een keu, sinds kort zelfs in competitieverband. Profvoetballer/driebander, het kan zomaar op zijn cv. "Het is louter ontspanning. Ik ben ooit begonnen met snooker en pool en nu dit. Het voetbal is nooit ver weg natuurlijk, maar met biljarten kan ik mijn hoofd eens leegmaken." Toeval is het niet. Hairemans' moeder baatte nog een kroeg uit in Deurne. "Ik ben eigenlijk best goed in al die caféspelletjes. Tot frustratie van mijn tweelingbroer. (lacht)"

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • jenny charels

    Best opletten met dergelijke uitspraken. Bij Club Brugge deed De Bock vorig jaar ook dergelijke uitspraak. Toen kwam er een nieuwe trainer en een nieuw systeem ...... en De Bock mag vertrekken ...... ! Zo gaat dat : vandaag held, morgen wegwerpartikel.