Exclusief voor abonnees

Degryse interviewt Refaelov die na twee cupfinales met Club nu z’n eerste met Antwerp speelt: “Man, vóór de lockdown waren wij hier zó klaar voor”

Jef Matthee/Photo News
Hij won eentje en verloor eentje, scoorde in allebei. Telkens voor Club Brugge. Zaterdag neemt Lior Refaelov (34) het tegen blauw-zwart op in wat z’n derde en veruit raarste bekerfinale wordt. Onze analist Marc Degryse houdt z’n hart vast. “Zonder Haroun hebben jullie geen kans.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ronny meuris

  De bekerfinale was voorzien in Maart. Nieuwe spelers mochten volgens een akkoord met de bond opgesteld worden tot ze werden teruggefloten door de fifa. Spelers laten bijtekenen voor een maand Is onzin, niemand doet dat. Is het een eerlijke finale ? Neen, maar wat kan je verwachten van een pro league waar het ieder voor zich Is. Het Is wat het Is, Antwerp moet er gewoon voor gaan morgen en voor de verrassing zorgen. Dat zou het ultieme antwoord zijn.

 • BART MEEUWS

  Antwerp kon net als Club hun spelers nog aan boord gehouden hebben tot na bekerfinale, er moet daar dus niet over gezeverd worden (straks gaan er bij Club ook nog stuk of 2 vertrekken) En laat ons eerlijk zijn : Defour, Mirallas, Opare enz.. speelden weinig tot heel weinig vorig seizoen

 • Etienne Van Eetvelde

  Het gezond verstand komt met de jaren, dat weet men pas als het verstand en de jaren daar zijn. Er wordt zeer veel over gezond verstand gepalaverd, maar ik denk dat er bitter weinig aanwezig is bij velen.

 • John Ulmer

  dat reglement is niet de schuld van Club Brugge he....

 • Tom Druyts

  Inderdaad Willy, eerlijkheid is ver te zoeken. Daarbij welke waarde heeft zo'n beker in deze omstandigheden? Elke neutrale voetbalsupporter zal wel bedenkingen hebben bij de "dubbel" van Club op zo'n manier.