Exclusief voor abonnees

De redenen voor de kanonstart van ‘oudjes’ Mbokani en Refaelov

BELGA
Vorig seizoen speelden ze pas in september hun eerste wedstrijd voor Antwerp. Vandaag zitten ze samen al aan 10 goals en 6 assists in amper 6 matchen. ‘Oudjes’ Dieumerci Mbokani (33) en Lior Refaelov (33) en de redenen voor hun kanonstart.

Mbokani, Refaelov (nu ja, hij maakte er ‘Rafalov’ van) en Bolat. Die drie spelers haalde AZ-coach Arne Slot gisteren aan toen hij de vraag kreeg wat hij van Antwerp verwachtte. Toeval? Neen. Mbokani en Refaelov zijn ongetwijfeld ook vanavond weer de heerschappen waar Bölöni rendement van verwacht. Allebei op hun 33ste, zuigen ze nog steeds alle schijnwerpers naar zich toe. Meer nog dan vorig seizoen. Hun cijfermateriaal is zonder meer ­indrukwekkend. Mbokani prikte er al zes binnen en deelde drie assists uit. Refaelov zit op zijn beurt aan vier goals en drie assists. Met zijn tweetjes hadden ze een voet in alle 13 goals van Antwerp. Lior Refaelov brengt de redenen voor het hoge rendement van de oudjes van de Great ‘Old’.

Je hebt 27% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.