Dat heet dan gelukkig zijn: Refaelov viert knappe winner tegen Eupen met dochtertje en zoon op veld

BELGA

Lior Refaelov staat er weer helemaal. Na een sterke seizoensstart beleefde hij enkele moeilijke weken, waarin de Israëli op de bank belandde en Antwerp in een dip zag belanden. Een periode ook waarin de Refaelovs slachtoffer werden van een inbraak. Lior woont met zijn vrouw Gal en kindjes Mia en Adrian in Antwerpen en na zijn heerlijke winner tegen Eupen mochten zij vanavond op de Bosuil mee het veld op.

Over de inbraak sprak Refaelov niet meer, maar de feiten lieten duidelijk mentale sporen na bij Refaelov. Die heeft hij inmiddels uit het hoofd gespeeld. In de thuismatch tegen Gent op 21 november (3-2) behoorde hij tot de uitblinkers, ook vanavond trok Refaelov de ‘Great Old’ over de streep. Richting een voorlopig tweede stek. De regisseur gaf toe dat Antwerp niet goed speelde tegen het weliswaar erg verdedigend ingestelde Eupen. Tot Antwerp via de ingevallen Mirallas een vrije trap afdwong net buiten de zestien. Enter Refaelov. Een heerlijke penseeltrek later bezorgde hij een uitverkochte Bosuil het delirium. 

Photo News

Als geen ander weet de ervaren Lior (33) dat zo’n fases beslissend kunnen zijn. “We trainen er veel op”, aldus de minzame schaduwheld van Antwerp. Minder in de schijnwerpers dan Dieu of Lamkel, maar ook geregeld van goudwaarde. Zijn statistieken nog wat opgepoetst: zijn achtste competitiegoal, nadat hij ook twee goals in de voorrondes van de Europa League liet optekenen. En of dat Adrian en vooral dochtertje Mia plezierde.

BELGA
Photo News
BELGA
Refaelov viert zijn winner met Lamkel Zé.
Photo News Refaelov viert zijn winner met Lamkel Zé.
Photo NewsReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.