Bij Antwerp zijn ze de fratsen beu, Lamkel Zé duwt zichzelf naar de uitgang

Photo News
Didier Lamkel Zé bezorgt Antwerp al grijze haren. Hij stuurde zijn kat naar inspanningstesten en mag vijf dagen niet trainen door een 'haarpigmentatie'. De Great Old is zijn fratsen beu, maar de coronatransfermarkt bemoeilijkt een oplossing.

Bijna 24 is hij al. Alleen: mentaal is Didier Lamkel Zé nog steeds niet klaar om als profsporter te leven. Antwerp heeft zijn fratsen de voorbije maanden en jaren vaak bedekt met de mantel der liefde. Maar zelfs de komst van een nieuwe coach kon de aanvallende middenvelder niet motiveren om zelfs maar aanwezig te zijn op de inspanningstesten voor het nieuwe seizoen.

Terwijl er enkele leden van de technische staf op hem wachtten, bleef Lamkel Zé thuis. Zogezegd ziek, meldde hij rijkelijk laat. Al bleek uit zijn Instagramprofiel dat hij er geen probleem mee had om bezoek uit te nodigen. Helemaal gek werd het toen de Kameroener een zogenaamde haarpigmentatie had ondergaan. Een ingreep waarbij het lijkt alsof je korte haartjes heeft op je schedel, maar in feite gewoon kaal bent. Louter esthetisch, maar het houdt hem wel een kleine week aan de kant. De start van de trainingen zal hij daarom niet vanop het veld meemaken.

Photo News

Niet mee op stage?

Antwerp probeert al langer Lamkel Zé met individuele begeleiding op het rechte pad te houden. Die slaat zichtbaar niet aan. Het is zeer de vraag hoe de nieuwe coach Ivan Leko zal omgaan met zoveel sterallures. De kans is reëel dat de Kameroener niet mee op stage mag. Zélfs voor de achterban, die hem had geadopteerd als cultfiguur, is de emmer stilaan vol.

Op de achtergrond probeert Luciano D'Onofrio aan een oplossing te werken. Alleen is de timing nefast. De reden waarom Antwerp Lamkel Zé zo vaak een hand boven het hoofd gehouden heeft, was de jackpot die er op de transfermarkt leek te wachten. Maar in coronatijden zal de mercato niet op volle kracht draaien. 

Lees ook: 

Lamkel Zé daagt niet op voor inspanningstesten en mag in principe week niet trainen na cosmetische ingreep

BELGA10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frédéric De Smet

  Bij een echte topclub, was er al lang geen sprake meer van Lamkel zé. Heeft nog niks bewezen.

 • peter knaap

  Dan kan hij nog aanwezig zijn op de club. Al is het maar voor het groeps gevoel.Tijd om in te grijpen mijn gedacht.

 • Jack Hoeben

  Toch is het een speciaal talent!Met ontslaan komt er geen geld in het laatje!Met wat geduld vang je volgend jaar 10 miljoen als je het hoofd alsnog goed krijgt.

 • WILFRIED DE WILDE

  Waarvoor al die trammelant? Betaal hem niet meer wegens contractbreuk of gooi hem toch gewoon buiten.

 • François Nuyts

  Niet aanwezig op de inspanningstesten , en nu net nu men kan (mag) beginnen trainen laat hij zijn haar pigmenteren . Niet te geloven maar toch waar blijkbaar ...