Besiktas wil Antwerp-doelman Sinan Bolat

Photo News

Is Sinan Bolat aan z’n laatste maanden in ons land bezig? Het begint er stilaan op te lijken. Het Turkse Besiktas deed de Antwerp-doelman immers een voorstel, zo melden Turkse media. Bolat, eerder in Turkije ook al doelman bij Kayserispor en Galatasaray, kan een contract voor drie seizoenen tekenen bij de club uit Istanboel. Huidige eerste keeper, Loris Karius, verlaat het team op het einde van het seizoen. Ook Volkan Babacan (Basaksehir) en Fabri (Mallorca) zijn in beeld bij de Zwarte Adelaars, maar Bolat lijkt de voorkeur weg te dragen, aangezien hij einde contract is en alles speelde dit seizoen. Ook vorige zomer stond de doelman al op de radar van de 15-voudige Turkse landskampioen. Een verlengd verblijf bij Antwerp behoort voor Bolat trouwens ook nog steeds tot de mogelijkheden, al ligt die optie met de dag moeilijker. 

BELGA
Photo News8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Danny Callaert

  Antwerp heeft 2 verrassend goede seizoenen gehad maar zal dringend moeten herbronnen: goede spelers weg (bolat, hoedt...), topnamen renderen niet (mirallas, dufour...). Zonder mbokani en rafaelov is antwerp een meeloper.

 • Marc LInden

  goeie keeper en fantastisch om loopbaan af te sluiten

 • Feline Noé

  Ik snap totaal niet waarom ze hem bij Antwerpen willen behouden. Zulke speciale keepers groeien niet in een tuin.

 • Simpele Mens

  Ex-speler van Galatasaray die in besiktas gaat keepen... Zal zijn carrière moe zijn dan. Als hem slim is, blijft hem bij de club die hem respecteert en gaat hem niet naar een land waar hem tweede keuze is

 • Peter Berg

  Erg dat tegenwoordig Turkse clubs in België de beste kunnen komen wegkopen waar Turkije vroeger een competitie was waar oudere spelers tegen een goed loon gingen uitbollen.