Antwerp wil Ronald Vargas terug naar België halen

TG/ PHOTO NEWS

Is er een spectaculaire transfer op til bij de Great Old? Het lijkt erop, want Ronald Vargas traint vandaag mee met Antwerp. De Venezolaan (ex-Club Brugge en Anderlecht) was de voorbije twee seizoenen actief bij AEK Athene, vanavond tegenstander van Club Brugge in de play-offs van de Europa League. Momenteel zit hij zonder club. "Mijn contract bij AEK liep af en hun nieuwe voorstel vond ik niet voldoende", vertelt Vargas in een uitgebreid gesprek met Het Laatste Nieuws. "Het voordeel is dat ik zo zelf gemakkelijker een club kan vinden die ik zelf echt wil, met een trainer die vertrouwen in mij heeft."

Wordt die nieuwe club het Antwerp van Laszlo Bölöni en Luciano D'Onofrio? De promovendus, aan het seizoen begonnen met een 4 op 9, liet de voorbije weken verstaan dat versterking meer dan gewenst was. Antwerp zou Vargas nu naar België willen terughalen. Vanochtend verwelkomde de club de stijlrijke middenvelder op training. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

photo_news
TG/ PHOTO NEWS5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudy Vanden Broeck

  Alle spelers in de Belgische competitie zijn inderdaad Club onwaardig, ze zijn namelijk veel te goed voor dat prutsploegske

 • Morelllli .

  In de jaren dat hij hier voetballer was heeft hij welgeteld 3 maanden goed gespeeld. En dan zijn ze vedette. Nog een voorbeeldje? Kijk naar Dendoncker. Ze lopen hem voorbij alsof hij er niet stond. Er lag een berg geld van 38 miljoen voor zijn ogen vermoed ik. Die is nu gesmolten als sneeuw voor de zon.

 • Wim Parmentier

  Nooit meer naar FCB ! Die is destijds naar A'Lecht verhuisd onder dreiging van de wet van '78 en hebben er daar ook weinig plezier aan beleefd ! Club onwaardig die immer geblesseerde sukkelaar

 • eric debanne

  Net als Vermaelen was een heel goeie speler maar nu porseleinen benen ! Kwetsuur gevoelig en niet meer van de jongste !

 • Rudy De Wever

  Spijtig van de zware blessures die hij heeft opgelopen, blijft een topspeler zag hem graag bezig, het is dat type speler dat club moet aanschaffen om overal mee te draaien, die houtenplank vanuit Lokeren speelt 1 op 4 eens deftig, dik gebuisd als men in hel als draaischijf heeft geïnvesteerd, maar dat zag ennwist iedeeen al behalve het bestuur dat geen Kl van voetbal afweet.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00