‘Team Refaelov’ vloert ‘team Mbokani’ tijdens stage van Antwerp in Duitsland

Seck en Mbokani.
KDC Seck en Mbokani.

Antwerps derde stagedag in het Duitse Marienfeld-Harsewinkel begon met een stevige regenbui. Na de opwarming klaarde de hemel weliswaar op. Sander Coopman had op dat moment al moeten afhaken. Hij voelde te veel hinder aan zijn rug en ging naar binnen. Simen Jukleröd (verrekking) en Ivo Rodrigues (knie) kwamen zelfs helemaal niet buiten. Trainer Ivan Leko had tijdens de tweede helft van de ochtendtraining een intensieve wedstrijdvorm op kleine ruimte met kaatsers in petto. ‘Team Refaelov’ haalde het daarbij van ‘team Mbokani’. In de late namiddag staat er nog een tweede training op het programma.

Benson en Buta.
KDC Benson en Buta.
Refaelov.
KDC Refaelov.

Lees ook:

Kroaat Matijas (20) stoomt zich klaar voor plek onder Antwerpse lat in bekerfinale: “Zonder publiek is geen nadeel voor mij”

Mbokani en Boya sluiten aan op stage
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.