Antwerp komt niet tot scoren in Seraing

PHOTO_NEWS
Antwerp, de leider in de tweede klasse, is op het veld van middenmoter Seraing niet verder gekomen dan een 0-0-gelijkspel. Door dit puntenverlies kan Cercle Brugge zich zondag naast de 'Great Old' op kop nestelen van de notering.

Vooraf was er een kleine rel ontstaan rond een boycot die was opgezet door de Antwerpsupporters. Seraing had immers uit voorzorg besloten dat de fans van de oudste club van het land enkel alcoholvrij bier zouden krijgen. Dat zinde die laatsten duidelijk niet, zij kwamen maar het stadion pas binnen toen de spelers zich al opmaakten voor de aftrap.

Daarmee is het belangrijkste van de partij meteen gezegd. Veel viel er op het veld voor de rest namelijk niet te beleven. Dufer trapte de beste kans van de match al vroeg in het zijnet.

Na Cercle kan ook Tubeke dit weekend mee op kop komen. De Waals-Brabanders hebben wel al een match meer gespeeld.

Lees nu één maand gratis HLN Sport Plus. Met exclusieve columns (Jan Mulder, Hugo Camps, Herman Brusselmans, Marc Degryse, ...), een unieke stats-zone en bijzondere videoreportages. Maar ook dagelijks nieuws van jouw favoriete club uit de Jupiler League. Probeer het NU gratis op www.hln.be/sportplus