Antwerp: "Geen link met fraudedossier" - Standard: "Venanzi is niét gearresteerd"

Standard-voorzitter Bruno Venanzi.
Photo News Standard-voorzitter Bruno Venanzi.

Eersteklasser Antwerp is vooralsnog niet gecontacteerd in het kader van het fraudedossier rond het Belgisch voetbal. Er hebben ook geen huiszoekingen plaatsgevonden bij de Great Old. Dat zegt communicatiemanager Dimitri Huygen, die eraan toevoegt dat er voorlopig geen enkele link is met Antwerp en dat de club onder het huidige bestuur evenmin transfers heeft gedaan met de opgepakte makelaars Mogi Bayat en Dejan Veljkovic. Antwerp wil verder tot nader order niet reageren op het fraudeonderzoek. "Zolang het onderzoek loopt, gaan we daar geen uitspraken over doen", zegt Huygen. 

Standard meldt dan weer dat voorzitter Bruno Venanzi niet is opgepakt door de politie. De Luikse club spreekt daarmee berichten tegen die in diverse media circuleerden. Olivier Smeets, persverantwoordelijke van de Luikse club, ontkent dat er sprake is van een arrestatie. Woensdag vonden er wel huiszoekingen plaats bij Standard.

Eerder had ook al het federaal parket benadrukt dat er vandaag geen bijkomende arrestaties verricht zijn.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Ledure

    Dat komt nog, het is nog niet gedaan.

  • dretie munkies

    Dat ze bij Antwerp,zwijgen is uiteraard begrijpelijk ! Ze hebben liever dat dit potje toegedekt blijft !