Antwerp bevestigt eventuele overname van Patrick Decuyper

BELGA
Het gerucht deed al even de ronde, maar nu heeft tweedeklasser Antwerp het ook bevestigd. "RAFC bevestigt dat er besprekingen lopende zijn met dhr. Patrick Decuyper met betrekking tot een eventuele overname van een meerderheidsdeelneming in de club", klinkt het op de clubwebsite.

Net als een vijftal andere tweedeklassers zit ook de oudste club van ons land financieel in de rats. Antwerp moet heel wat schulden wegwerken en met de ex-CEO van Zulte Waregem Patrick Decuyper lijken ze nu tot een akkoord te komen.

"RAFC bevestigt dat er besprekingen lopende zijn met dhr. Patrick Decuyper met betrekking tot een eventuele overname van een meerderheidsdeelneming in de club", staat er te lezen op de clubwebsite. "Belangrijke schuldeisers bevestigden reeds dit project te ondersteunen. De nodige initiatieven worden alvast ondernomen met het oog op het behalen van de licentie voor het seizoen 2015-2016 én de uitbouw van de club. Bedoeling is dat ook verder overleg plaatsvindt met alle overige betrokken stakeholders, medewerkers en supporters, van zodra er bijkomende duidelijkheid bestaat."

Laatste kans
Het lijkt de laatste kans te zijn voor 'The Great Old'. Eerder deze week moest het net als alle andere tweedeklassers hun licentie voor de Proximus League indienen. Patrick Decuyper kan daar dan ook een grote rol in spelen.