Zo VEEL moet Gouden Stier Mitrovic kosten

PHOTO_NEWS
Tien miljoen, vijftien miljoen, twintig miljoen. De grote bedragen vliegen iedereen om de oren uit als Gouden Stier Aleksandar Mitrovic ter sprake komt. "Als men mij vandaag belt, dan vraag ik 25 miljoen", vertelt manager Herman Van Holsbeeck in Sport/Voetbalmagazine.

25 miljoen euro als richtprijs om daarna te landen bij 15 miljoen euro? "Dat heb ik niet gezegd. 'Mitro' is twintig jaar, hij heeft twintig keer gescoord in ons kampioenschap, hij heeft tegen Arsenal en Dortmund een goal gemaakt en hij speelt bij de nationale ploeg van Servië. Hij is een spits van wie je weet dat hij altijd zijn goaltje gaat meepikken. We gaan hem niet voor gelijk welke prijs verkopen. Hij is trouwens zelf geen vragende partij, hij wil blijven", verduidelijkt Van Holsbeeck.

Anderlecht staat sterk aan de onderhandelingstafel. "We hebben het voordeel dat de spelers die mogelijk vertrekken - Mbemba , Praet en Mitrovic - een contract van lange duur hebben. Anders gezegd: we verkopen hen voor veel geld of we verkopen hen helemaal niet. En als er een fenomenaal bod komt voor Mitrovic, weten we al wie we willen halen."

Aleksandar Mitrovic met de Gouden Stier als topscorer van de Jupiler Por League
PHOTO_NEWS Aleksandar Mitrovic met de Gouden Stier als topscorer van de Jupiler Por League
Mitrovic bereidt momenteel met de nationale ploeg van Servië het EK-kwalificatieduel in en tegen Denemarken voor
PHOTO_NEWS Mitrovic bereidt momenteel met de nationale ploeg van Servië het EK-kwalificatieduel in en tegen Denemarken voor