Zo ging het gisteravond op Neerpede

vtm

Hein Vanhaezebrouck wordt de nieuwe trainer van Anderlecht. Gisteravond zat HVH, die vorige week woensdag zijn ontslag als coach van AA Gent in de Ghelamco Arena bekendmaakte, vier uur lang samen met de top van paars-wit op het oefencomplex in Neerpede. Om 21u wandelde Hein samen met Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck naar buiten. Weer van de partij was Heins makelaar Mogi Bayat, die in zijn Mercedes G-jeep ook de chauffeur van dienst was. In zijn technische staf hoopt Vanhaezebrouck naast zijn vertrouweling Karim Belhocine ook Yves Vanderhaege als hulptrainer te verwelkomen. Vanderhaeghe werd twee weken geleden ontslagen als trainer van KV Oostende.
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Leon Mertens

  Wa ne zever is zeker geen toptrainer en met die andere erbij zal het allemaal niet veel beteren ,Frutos deed zo goed als Weiler en vliegt buiten in voetbal mag en kan alles en de media blazen dat allemaal op .

 • I Lis

  Heintje heeft al heel veel streken!!! Mijn god dat een ploeg als RSCA zich zo de les laat spellen door 2 trainers die onderaan bengelen in de stand!!! Ligt aan de spelers zeker?!!! Neen...het zijn 2 blaaskaken!!! Niet meer...niet minder!! Foute keuze van RSCA ze vertegenwoordigen net zo min als Weiler de RSCA cultuur!!!

 • Sandra Knapen

  Kwaliteit moet betaald worden , welkom Hein .

 • Gerdy Stamper

  Remember... jaren geleden werd het trio Jan Ceulemans, Marc Degryse en Franky Van der Elst met groot tamtam binnengehaald... de verwachtingen waren verbluffend hoog, de resultaten jammerlijk laag... Grote namen samen zijn nog altijd geen garantie voor succes!

 • Maxime Vanmaercke

  Waarom betaalt RSCA zoveel voor Hein? Als ik hier de reacties lees zijn dat allemaal trainers. Praten naast de lijn...zo gemakkelijk. Ze noemen dat ook praten tegen de vaak. Haha...