Ze vallen als vliegen bij Anderlecht: nu ook Lawrence out voor Genk

Photo News
Defensieve zorgen voor Hein Vanhaezebrouck. Bornauw (enkel) en Vranjes (geschorst) waren al onbeschikbaar voor Racing Genk, maar nu zag Anderlecht ook nog James Lawrence uitvallen.

Een ongelukkige botsing hoofd tegen hoofd op training: die ligt aan de basis van de blessure bij Anderlecht-speler James Lawrence. "Hij kan niet spelen", zuchtte Hein Vanhaezebrouck op zijn persmoment. "Mensen vroegen zich af waarom we nog twee extra verdedigers hadden aangetrokken. Wel, om dat soort dingen op te vangen." Maar dan nog: 't wordt puzzelen, met ook Bornauw en Vranjes die niet kunnen spelen in Limburg.

Er wellicht wel bij: Adrien Trebel, de voorbije weken sukkelend met de buikspieren. "Hij heeft getraind", sprak Hein. "Ik ga ervan uit dat hij gewoon kan spelen. Alleen moeten we goed communiceren. Als Adrien te veel last ondervindt en niet voluit kan gaan, moet hij me een signaal geven en dan kan ik wisselen. Weet je, we hebben een prima verstandhouding. Indien Adrien fit is, speelt hij onder mij bijna altijd."

Vanhaezebrouck onderschat Genk niet. "Die club houdt al een paar jaar zijn sterkhouders samen en versterkt zich zelfs nog. Ze staan iéts verder dan wij, maar we gaan uiteraard naar ginder om iets te rapen."

BELGA15 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • rik cappelle

  Iedere speler die gekwetst uitvalt is er één teveel en dat moogt ge niemand toe wensen want ze hebben allemaal een gezin en/of familie die de centen van doen hebben gelijk bij welke ploeg die speelt. Een gekwetste speler van bv Anderlecht gaat daarom mijn dag niet goedmaken want dan zou het pas triestig gesteld zijn .

 • Gaston FOUBERT

  Ja marckske, altijd de eerste om te komen zeveren en dan anderen verwijten van zeveraar. 'k Denk dat die thuis geen spiegel heeft of hij is al te lelijk om in te kijken.

 • Mie Van Gestel

  Ze vallen als vliegen bij Anderlecht,letterlijk als figuurlijk.

 • van meerhaeghe patrick

  toch beter en speler te moeten missen ,dan te moeten wachten tot de laatste zucht achter en strafshot zoals bij brugge!!!!!!

 • lucien luyten

  markske vertongen is ook weer van de partij .