Wederoptreden Kompany duurt 24 minuten, speler-manager naar de kant met nieuwe blessure

Vincent Kompany moest na 24 minuten weer naar de kant.
Photo News Vincent Kompany moest na 24 minuten weer naar de kant.

Uppercut voor Anderlecht. Net na de 1-0 voor Beerschot tastte Vincent Kompany opnieuw naar de dij. De speler-manager moest de bekermatch vroegtijdig staken. Zijn wederoptreden duurde exact 24 minuten. Vier weken na zijn spierblessure lijkt Kompany nu opnieuw een euvel aan de rechterdij te hebben opgelopen. Bij het verlaten van het veld tastte hij hoofdschuddend naar zijn hamstring. Sieben Dewaele kwam de Rode Duivel vervangen.

Lees HIER een verslag van de match.  

BELGA
Photo News
Photo News
Photo News
BELGA
Photo News
Photo News5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • frankie bressinck

  Kompany versleten? Hij heeft meer dan de helft van zijn carriere in de hersteltrainingen gezeten. Nee, Anderlecht is fysiek niet in orde, heb je gezien gisteren, ze kregen allemaal krampen ook de jonge spelers, zijn die dan ook al versleten? Een goede fysical trainer die moeten ze hebben!

 • ton hartings

  [ lucas vissers] je bent en blijft een supporter van je club in goede en slechte tijden..ajax was ook jaren middelmaat tot slecht..maar met een goed beleid staan ze nu weer op een heel behoorlijk pijl ..gun kompany de tijd het is een man met een visie dat betaalt zich later zeker uit op sportief en financieel vlak.ik weet zeker dat kompany anderlecht terug aan de top brengt in belgie maar het gaat niet van vandaag op morgen geef hem de tijd

 • Christiane Van Croonenborch

  Als die kampioen worden zoals een speler van RSCA zei dan weet ik niet tegen wie Ik vroeg me echt af wie in B speelde en Delaforge was niet bepaald Beerschot minded Beerschot speelde voor wat het waard was Maar van Anderlecht verwacht je toch meer Als je daar een gans jaar moet naar kijken balbezit maar verder niks erg

 • Lucas Vissers

  Zwak ! Heel zwak ! Ben ( was ) RSCA supporter !

 • Michel Deboeck

  Die brave jongen moet gewoon ophouden met competitievoetbal te spelen. Dit komt nooit meer goed. Uiteraard kan hij in zijn hoofd nog heel goed het spelletje zien, maar het lichaam - en meer bepaald de spieren - willen niet meer mee.