VTM-expert Paul D’Hoore over de schulden van Anderlecht: “Er moét wat aan gedaan worden”

De jaarrekening van Anderlecht is definitief neergelegd. Wat eerder al bekend raakte, is nu ook officieel: Royal Sporting Club Anderlecht NV draaide in 2018-2019 een verlies van 27,2 miljoen euro. Financieel expert van VTM Paul D’Hoore analyseert: “Er moet wat aan gedaan worden.” 
VTM-expert Paul D'Hoore
VTM NIEUWS VTM-expert Paul D'Hoore8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Leo Marien

  Als financieel adviseur kan deze uitspraak tellen, er moet wat aan gedaan worden!!! Ik had graag gehoord WAT er aan gedaan moet worden. Misschien even geduld uitoefenen? Eén van de zaken die, ook bij beleggingen, belangrijk zijn. Momenteel zijn er nog een stuk of zeven die gekwetst zijn. Als je beste aandelen van de beurs weg zijn dan zal het op het einde van het jaar ook gene vetten zijn.

 • james vroman

  de gronden in het Astrid park zijn niet van hen en oefencomplex Neerpede is met geleend en dus van de bank ..er is maar 1 club eigenaar van zijn stadion en gronden ...jullie vrienden van Luik.

 • Jo Lefevre

  Iedereen die hier kritiek heeft op Paul zal waarschijnlijk een Anderlecht supporter zijn maar een KMO al ook niet verder kunnen bestaan met deze hoge schuldenberg. Het is tijd dat men het voetbal en spelers over dezelfde kam scheren als al de anderen. En STOP met al die voordelen en het voetbal zo op te hemelen.

 • Bart Verbeeck

  In de laatste 10 jaar is op 1 jaar na een bitcoin investering het beste wat een belegger had kunnen doen. Geen enkele markt komt zelf maar in de buurt. Toch vreemd dat al die analisten blind blijven en nog steeds fiat producten aanraden die geen waarde meer hebben omdat de vrije markt veeeeel meer gemanipuleerd wordt dan bitcoin. Anderlecht kan beter de bel 20 shorten en btc kopen.

 • Jan Baroen

  Ik dacht dat het in België verboden was om handel te drijven met verlies. Of zijn er hiervoor ook twee maten en gewichten?