Exclusief voor abonnees

Voor het eerst twijfels: verdeelde meningen over komst Sidney Sam op voorspraak Kompany

Sidney Sam met Doku, weldra concurrenten.
BELGA Sidney Sam met Doku, weldra concurrenten.
Hopelijk voor Vincent Kompany speelt Sidney Sam (31) goed. Die ­tekende op voorspraak van de speler-manager, maar lang niet iedereen binnen RSCA staat ­achter zijn komst.

Het is een kwestie van uren voor u ­Sidney Sam met sportief manager ­Michael Verschueren ziet poseren via de officiële Anderlecht-kanalen. Paars-wit heeft de laatste details met de voormalige Duitse international uitgeklaard. De clubloze Sam vond een akkoord voor wellicht één seizoen en moet Vincent Kompany, met wie hij voetbalde bij het Duitse Hamburger SV, voorin meer wisselmogelijkheden bezorgen.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Leo Peeters

  Ik denk dat je als speler-trainer inderdaad beter spelers haalt die je al kent en een meerwaarde zijn voor het systeem dat je wil gaan spelen. Kompany neemt de verantwoordelijkheid voor de transfers en zal hier ook op afgerekend worden. Bij hoeveel andere clubs zie je het tegenovergestelde??? Een trainer die spelers krijgt waar hij weinig of niets mee kan doen. En als het dan fout loopt, is het de trainer die geslachtofferd wordt en niet de manager die zijn verantwoordelijk ontloopt.

 • dirk claeys

  Kompany bouwt zijn eigen clubje , oh wee als ze 5matchen verliezen ? WORD aNDERLECHT DAN ONTBONDEN,

 • marc germeau

  Ok, Kompany brengt de afdankertjes van zijn ex-clubs naar RSCA. Hopelijk speelde VK nooit bij FC de Kampioenen .. Het is toch een zeer onprofessionele manier van werken, vind ik. Met Marin, Capel, Markovic en Rolando deden ze dat al: allemaal heel vlug weg want ofwel opgebrand en onopstelbaar ofwel (Markovic) veel talent maar financieel te gulzig.

 • David Van Petegem

  het heeft nof lang geduurd bij RSC Kompany. Ingehaald als de redder des vaderlands en zijn vriendjes goedbetaalde postjes aanbieden. Herman Van Holsbeeck lacht met zijn zakken vol geld.

 • Karel Rutjens

  Hoe diep kan je als club zakken en als bestuur in de kont van je speler/trainer kruipen?

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00