Vincent Kompany na opdoffers voor Anderlecht: “Geen resultaten, dus geen excuses”

Vincent Kompany
Photo News Vincent Kompany
Vincent Kompany (33) reageerde kort via Twitter op de nieuwe opdoffer(s) voor paars-wit. Anderlecht verloor gisteren op het veld van Racing Genk met 1-0, Kompany viel geblesseerd uit.

“Wij geloven niet in de hype, wij geloven niet in drama. Wel in het proces”, klinkt het bij de speler-manager van Anderlecht. “We blijven goed voetbal brengen met een jonge, maar getalenteerde ploeg. Maar, geen resultaten, dus geen excuses. We kunnen niets anders doen dan hard blijven werken. We hebben vertrouwen in de jeugd.” 

 Kompany moest het terrein een kwartier voor tijd geblesseerd verlaten. Over de aard van de blessure is nog niet veel duidelijk. Zijn deelname aan de toppers tegen Standard (01/09), Antwerp (15/09) en Club Brugge (21/09) staan alvast op de helling, net als zijn eigen afscheidsmatch bij Manchester City (11/09) en de interlands van de Rode Duivels tegen San Marino (06/09) en Schotland (09/09). “Het is te vroeg om te zeggen hoe lang Kompany out zal zijn”, zegt coach Simon Davies. “Het ziet ernaar uit dat we hem minstens één of twee matchen zullen moeten missen. Pas na een grondig onderzoek weten we meer.”
84 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • PETER VAN OYCKE

  Erwin Jacobs... ik hoop het want ik heb altijd heel veel sympathie gehad voor de "fighting spirit" die er normaal bij Genk toch altijd is.

 • johan goessens

  Volgende week opendeurdag op Anderlecht lol

 • Raoul Rouma

  Hoe naief kan je als professionele club zijn om al uw appels in een en dezelfde mand te leggen.

 • danny buyse

  @Ronny Popelier, een ploeg heeft 3 tot 4 scorende spelers nodig die samen 40 tot 50 doelpunten maken en daar nog eens 4 spelers die gemiddeld 8 tot 10 doelpunten maken. Zoals kampioen Genk die met PO 1 erbij 82 doelpunten heeft gemaakt en de vice kampioen Club 83 goals. 1 spits alleen gaat het niet redden en oplossen.

 • Didier BRIGLIA

  Ja de bewijzen zijn er,géén punten,géén deftige spelers en 2 -24 na de nog 3 matchen te gaan dat zal het verdict worden.