VIDEO. De schandalige slag van Santini in het gezicht van Diaby

Vorige week tegen Club Brugge waren de ellebogen van Santini al het gespreksonderwerp en ook gisteren op Lokeren werd de Kroaat na de match geviseerd. In de eerste helft deelde hij een klap uit aan Lokeren-verdediger Diaby, maar de geste ontsnapte aan het oog van zowel scheidsrechter Laforge als de VAR. Aangezien er in 1A geen reviewcommissie meer is, kan Santini niet meer gestraft worden. 

Photo News
BELGA

Bekijk ook:
146 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Herwig Depoorter

  Tweemaal rood. Maar... hierdoor zal Anderlecht wel in play-off 1 spelen wat iedere voetballiefhebber toch moet wensen .Nu nog afwachten hoe Gent nog in PO 1 kan terecht komen te nadele van Sint Truiden dat minder interessant is. Je zou van niets nog verbaasd zijn in dat rotte voetbalwereldje.

 • Fabrice Braccio

  Pol de 2 doelpunten van Moeskroen worden terecht afgekeurd.De eerste is een duidelijk duwfout op Van Heusden, de tweede is duidelijk buitenspel (het doelpunt van Brugge op anderlecht werd voor een teenpuntje buitenspel afgekeurd).

 • Roos Desreveaux

  santini is al lang berucht van zijn elleboogslagen, ook al in Kortrijk vroeger.Wesley heeft zich 1x zwaar misdragen, en heeft zijn lesje geleerd.dat er een complot is om a'lecht in de play-offs te duwen is bullshit.ze voetballen steeds beter, en club kampioen maken zotte zever.en de ref en var bestaan uit mensen en ik die kunnen fouten maken.dat is menselijk.

 • Davy Veltens

  Santini 8 weken schorsen. Hij zal dan wel stoppen. Deze acties horen absoluut niet thuis op een voetbalveld. Wat een gewelding voorbeeld is hij, voor de jeugdige spelertjes.

 • Werner Gielis

  Patrick Braakeveld bedoel je de VAR en de scheidsrechters die Clubke vorig jaar minstens 18 puntjes in geschenkverpakking gaven, anders had Standard kampioen geworden en nu ook weer goe bezig zijn, met de geschenkpenalty voor je ploegske, het is boerenbonk Wesley die zich op zijn verdediger laat vallen en dus eigenlijk geel moest krijgen voor een schwalbe

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00