VIDEO: Bizar doelpunt Onyekuru velt Lokeren

belga
Anderlecht heeft vanavond met 1-2 gewonnen van Lokeren. De drie doelpunten waren voor discussie vatbaar, maar de treffer van Onyekuru zorgde voor het meeste ongenoegen. De fase werd afgevlagd voor buitenspel, maar Boucaut keurde het doelpunt toch goed. Hij oordeelde dat Rassoul -links in beeld- bewust buiten het veld liep.Alle hoogtepunten uit de JPL herbekijken via HLN Instant Replay? HIER leert u hoe dat kan
20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Mie Van Gestel

  Ge kunt ook bedenken als doelman Verhulst enkele stappen naar voor had gedaan,had Hanni altijd buitenspel gestaan.Buiten de lijnen lopen zal altijd in discussie blijven.De ene scheids zal een beslissing nemen van moedwillig uit stappen,en de andere niet.

 • vanrobaeys franky

  d speler is uit het veld door een actie als hij terug in het veld komt moet de scheids toestemming geven

 • Erwin Van Roy

  Marc Ledure het is niet omdat de vlag om hoog is dat de spelers moeten stoppen met spelen. en het is dan ook een geldig doelpunt want er stond niemand buitenspel van rsca. domme speler van Lokeren. had hij gelijk Hanni het veld ingelopen dan stond hij voor Hanni en was het buitenspel nu bleef hij bewust achter de lijn om buitenspel te creëren en dat is dus bewust deelnemen aan het spel dus Hanni staat geen buitenspel.

 • Sven Brewee

  Geldig doelpunt. Leer de regels eens mensen voor weer eens te beginnen mekkeren pfff. Speler doet duidelijk mee met de actie voor over de lijn te gaan wandelen. Actie gaat gewoon verder dus speler blijft meedoen...

 • Mie Van Gestel

  Katrien kent gij de regels?Volgens u moest Cools 2de geel gekregen hebben waarom?Volgens het spelreglement volgt er geen kaart meer op een strafschop als er geen rechtstreeks doelgevaar is op een doelpunt ,voor enkele jaren was dat wel,nu is reglement veranderd.

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00