VIDEO: Bedankt Henry! Anderlecht scoort 8 van zijn 11 goals in slotkwartier

photo_news
Anderlecht heeft vanavond met 1-0 gewonnen van Standard. Na een erg matige eerste helft, leverde de tweede periode veel meer vuurwerk op. Onyekuru maakte het enige doelpunt uit de wedstrijd in de absolute slotfase. Eerder scoorde hij ook al de 2-2 tegen Kortrijk en Lokeren in het slotkwartier. Bovendien vielen nu al acht van de elf paars-witte competitiegoals in de laatste vijftien minuten.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kaatje Forever

  Een match duurt 90 min hé....

 • eric debanne

  Een gelijkspel was de juiste weergave geweest ! Matige wedstrijd voor een zogezegd topper ! Het geluk zat weer bij Anderlecht !

 • françois troch

  Misschien Stanciu vroeger opstellen dan komen de doelpunten ook vroeger

 • abc

  Ben eens benieuwd hoelang vhb daar zal zitten? Moet al bibberen denk ik,want beter doen da Frutos met 3x winst op rij in de competitie???

 • Guy J

  Een wedstrijd duurt altijd van minuut 1 tot het laatste fluidsignaal... dus al scoort een ploeg id de laatste seconde dan is dat maar zo. Ik vind het veel erger dat je door een verkeerde beslissing een doelpunt krijgt. Hoekschop - inworp - penalty Hebben we dat al eens niet gezien op onze belgische velden?