Verschueren, "voor wie niks verandert in Anderlecht", over wintermercato: "Zijn bezig met twee versterkingen”

Voor Michael Verschueren mag Yari Verschaeren zich kronen tot Belofte van het Jaar - “hij verdient dat” - maar voorts ging het vooral over de verschuivingen die de Belgische recordkampioen gisteren doorvoerde. “Mijn rol? Er verandert niets. De club voerde een wijziging door met betrekking tot het functioneren van de raad van het bestuur. Ik ga met Karel Van Eetvelt een nieuw klankbord hebben - waar ik enorm naar uitkijk. Ik heb vanmorgen twee uur met hem samengewerkt. Dat werkt goed. Op het veld? We zijn bezig met een moeilijke mercato waar we heel wat spelers willen verkopen. Verder zijn we nog met twee versterkingen bezig - ik hoop die dossiers af te ronden. Dan zijn we gewapend voor de rest van de competitie.” 

Bekijk hier het integrale interview met Michael Verschueren:

Michael Verschueren.
RV Michael Verschueren.
Photo News11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jenny charels

  Verschueren verwart nogal gemakkelijk de woorden versterkingen en aanwervingen. Anderlecht heeft al veel aangeworven, maar er waren weinig versterkingen bij. Zie hun kern van 47 spelers. Hoeveel versterkingen?

 • Davy Van Laecke

  Nog 2 bij voorde technische staf zeker?

 • Erwin Lauwens

  Nu is er nog niets veranderd voor hem. Ik vrees echter dat eind deze maand hij zijn bureau zal mogen leegmaken. Coucke kan hem nu nog niet buitengooien want hij vervult een 'sleutelrol' in de wintermercato: Chipciu gratis weg, Soa bijna gratis naar Eupen. Als Coucke de kapitaalsvernietiging zal optellen zal zijn C4 snel gereed zijn.

 • rudy verlinden

  De grote Verschueren gaat versterkingen doen...de linker en rechterpoot ...van zijn bureaustoel krijgt een extra latje..dan zit je wa steviger....

 • Frederik Janssens

  Verschueren blijft dus in de raad van bestuur. Dit is dus verkeerd bericht door de media die zeiden dat dit niet zo was. Onnozelaars want daardoor is er weer een hele polemiek ontstaan. Verschueren heeft ook geleerd van niet meer te vertellen welke transfers ze op het oog hebben. Goed van hem.