Verschueren spreekt supporters toe op café: “Ik ben zeker dat het goed komt”

Michael Verschueren.
Photo News Michael Verschueren.

De steun blijft. Zelfs na de 5 op 21 bleven de supporters van Anderlecht gisteravond achter hun team staan. Een signaal dat de spelersgroep en staf appreciëren: na het laatste fluitsignaal tegen Antwerp (1-2-verlies) namen ze andermaal ruimschoots de tijd om de achterban te groeten. Ook Michael Verschueren zocht contact met de fans. De sportief manager bezocht liefst vier cafés in de straat van het stadion.

Verschueren bedankte de aanwezigen voor de aanhoudende support en sprak zijn hoop uit dat dat de komende weken niet zal wijzigen. Daarnaast benadrukte hij dat het voltallige bestuur het vertrouwen behoudt in het project van en rond Vincent Kompany. “Ik ben zeker dat het goed komt”, zei Verschueren.

Michael Verschueren.
Michael Verschueren.84 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • willy Adriaenssens

  vorige week nog een held, deze week vergruist ,Antwerp is gewoon een betere ploeg heeft meer kwaliteit en daar kan je van verliezen ,dit is geen schande .

 • Hans Willems

  Geert Thijs, welke klasse? Tweede klasse? Mooi van supporters maar als ze na 2 jaar nog geen resultaat zien, haken ze allemaal af. In brugge 11 jaar niets en allemaal gebleven. Doe dat na en dan praten we nog eens. Have fun.

 • jan wuyts

  Dat is zeker dat het goed komt minder zeker dat Verschueren er dan nog is !!!

 • Eric Severijns

  Met neutrale arbitrage hebben ze minstens 10 punten meer, maar daar hoor of lees je niets over, dankzij de correcte journalisten en verslaggevers.

 • Brent Van Renterghem

  Wil hij zijn flater verwerken mss? Er zijn spitsen nodig, dat moesten ze van in 't beginne zien...