Verschueren haalt uit naar Van Holsbeeck: "Hij heeft mij 14 jaar lang 'vermeden'"

BELGA
Michel Verschueren is nooit verlegen om een straffe tweet. De ex-manager van Anderlecht heeft nu ook op eigenzinnige wijze afscheid genomen van Herman Van Holsbeeck.

Het ontslag van Van Holsbeeck als manager van Anderlecht heeft al heel wat stof doen opwaaien. Nu heeft ook Michel Verschueren op Twitter uitgehaald naar zijn opvolger destijds. "Ik heb beloofd over Herman niet te spreken, ondanks het feit dat hij mij in alles 14 jaar heeft 'vermeden' (sic). Ik weet zelfs niet waarom en ik ben toch niet dom", is de straffe taal van de Zilveren Vos. 

De tweet van Verschueren is zeker niet de eerste kritiek aan het adres van Van Holsbeeck sinds zijn ontslag. Zo liet voorzitter Marc Coucke zich al meermaals negatief uit over de mislukte wintermercato van paars-wit, waar de oude sportieve baas naliet om onder anderen de gewenste versterking in de spits te halen. Dit bracht Coucke recent nog onder de aandacht na de 2-1-nederlaag in Genk. Mister Michel liet zich ook hier niet onbetuigd en trad zijn voorzitter bij. Anderlecht moet het nog vijf speeldagen stellen met de huidige kern. Komende zondag ontvangt paars-wit Charleroi in eigen stadion. 
100 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guy Van Deun

  Die zilveren vos was vroeger in de jaren 1962-1963 ook helemaal niet te betrouwen als sportleraar in Aalst. Niemand moest die grote bek van Verschueren, hopelijk leest die oude man de mening van een oud leerling.

 • Peter Thys

  misschien heeft hij jaren niet aan het potje kunnen zitten en steekt dat nog het meest !

 • Werner Cerisier

  Hoe zou je zelf zijn?

 • triphon de veirman

  was verscheuren dan zo een heilige dat potje zal wel gedekt blijven

 • Steven Moreels

  Michel is een icoon van Anderlecht. Het twitteren is zijn stokpaardje, maar met zijn soms scherpe bewoordingen krijgt hij natuurlijk de boemerang vlak in zijn aangezicht. Misschien moet hij zijn smartphone even langs de kant leggen.