Exclusief voor abonnees

Vercauteren begint vandaag aan échte werk bij Anderlecht: het wordt allemaal wat mannelijker

Frank Vercauteren.
Photo News Frank Vercauteren.
Gedaan met observeren en analyseren, vandaag ­begint voor Frank Vercauteren het échte werk: de voorbereiding op de wedstrijd van zondag tegen STVV. Nieuwe accenten? Ja. Een totale ­ommezwaai? Neen. Maar het wordt allemaal wel wat ‘mannelijker’.

Vercauteren gunde zijn spelers gisteren een vrije dag. Dinsdag keerden de internationals weer, alleen de belofteninternationals ontbraken toen nog. Vandaag is iederéén terug. Ook Saelemaekers, die hersteld is van een dijbeenblessure.

Vercauteren liet de voorbije dagen nog niet in zijn kaarten kijken. Hij observeerde, analyseerde, had af en toe, op het veld, een korte babbel met sommige spelers. Maar pas vandaag zal voor spelers en staf duidelijk worden waar Vercauteren met Anderlecht naartoe wil.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Brent Van Tongerloo

  Gaston, geloof je dat nu echt ? Vercauteren is een oude krokodil, gelouterd en zijn sporen reeds verdiend. Resultaten , dat is het enige waar dat type trainer mee bezig is, het soort voetbal dat hij brengt is bijkomstig. Het project is dood en begraven en maar goed ook . Het is niet de eerste keer dat Kompany zijn hand overspeelt, denk maar aan zijn zaken die failliet gingen. Toffe gast maar zeer impulsief en koppig, slechte combinatie die laatste 2 eigenschappen.

 • luc Vekeman

  Wat een hoop zeveraars hier aan het woord sommige vergeten hoe het met hun ploegsken verging enkele jaren geleden, nietwaar boeren

 • Pol Van Gils

  Het echte werk gaat vanaf nu beginnen? euhh? Het seizoen is al bijna halverwege hoor.

 • eduard janssens

  Ik denk dat ook Danny Spijkers , als ze bij draaien van seizoen niet uit de rechtse kolom zijn ziet dat er niet goed bij Europees stel mij een groot vraagteken .!

 • Gaston FOUBERT

  Nee Brent, Vercauteren is het voor 95% eens met het project, dat kruis zal er dus niet komen. En de bloemen worden op het einde van het seizoen uitgereikt. Maar ze moeten inderdaad mannelijker worden; zelf eens schoppen ipv zicht te laten schoppen.