Vargas op weg naar Midden-Oosten?

BELGA
Ronald Vargas (27) is aan zijn laatste dagen bezig bij Anderlecht. De Venezolaan is einde contract bij paars-wit, dat na de laatste speeldag een evaluatie wil maken en Vargas eventueel aan verminderde financiële voorwaarden wil laten bijtekenen. Vargas wil daar niet op wachten, omdat hij elders aan betere voorwaarden aan de slag kan. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Vargas kan rekenen op interesse uit Spanje, Portugal, Frankrijk, Griekenland, Zwitserland, de VS en het Midden-Oosten. Sportief zijn er vooral in Spanje en Portugal interessante pistes, maar toch is de kans vrij groot dat Vargas voor het Midden-Oosten kiest. Daar kan hij netto het dubbele verdienen van zijn huidig contract bij Anderlecht. Mogelijk komt er uit die hoek nog voor het einde van de week een contract voor twee jaar uit de bus. Over twee jaar kan Vargas sowieso terecht bij de club die David Beckham in Miami uit de grond wil stampen. Vargas zou daar een aantrekkingspool moeten worden voor de grote Venezolaanse gemeenschap.

Ronald Vargas werd in 2011 na een zware knieblessure voor 2,5 miljoen euro door Anderlecht weggehaald bij Club Brugge. Mede door blessurelast kwam hij de voorbije drie jaar niet verder dan 25 competitieduels - waarvan 9 als basisspeler - en 4 doelpunten.

BELGA
BELGA
PHOTO_NEWS