Vanhaezebrouck wordt om 16u voorgesteld op Anderlecht, maar vrijdag heeft hij er al getekend

Vanhaezebrouck gisteravond terug in zijn wagen nadat hij door zijn zaakwaarnemer Mogi Bayat in zijn Mercedes G-klasse (zie onderaan) is afgezet.
photo_news Vanhaezebrouck gisteravond terug in zijn wagen nadat hij door zijn zaakwaarnemer Mogi Bayat in zijn Mercedes G-klasse (zie onderaan) is afgezet.
Hein Vanhaezebrouck (53) wordt vandaag officieel voorgesteld als de nieuwe trainer van Anderlecht. Gisteren was hij al op Neerpede om er kennis te maken met zijn nieuwe werkomgeving én er met Herman Van Holsbeeck en Mogi Bayat - onder meer - de nieuwe samenstelling van zijn technische staf te bespreken.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
45 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Philip Waelkens

  Kan dat gedoe over die zagevent eindelijk stoppen en voetbalartikels over voetbal gaan ajb. Weid eens een artikel aan de tactiek van Phille Clement, die met een pak minder middelen, zijn ploeg wel goed kan doen spelen. Daar heb ik respect voor ! Natuurlijk botst hij tegen de mauve scheidsrechtersmuur en wordt hij de overwinning bestolen, want dé champagnevoetbalploeg had dringend puntjes nodig.

 • Patricia Schiettekatte

  Hij is geen trainer voor die dikke nekken. Is hij veel te sympathiek voor. Hoop dat wat hij heeft opgebouwd, hem niet zal nekken door bij deze ploeg te gaan. Denk dat hij het ook een deel doet voor Kums erboven op te helpen.

 • Jos Klos

  anderlechtsgewijs is dit allemaal op voorhand gepland, wat een klucht. Hopelijk zijn de komende maanden het dieptepunt van deze ooit zo sympathieke man.

 • dany Dany Herman

  Een competitie die er geen is gesjoemel zoals nergens bestaat en ja ook via scheidsrechters die bepaalde ploegen omhoog helpen want ze dreigen naast de titel te grijpen Zou moeten zijn, je start met een ploeg en je doet er volledig seizoen mee uit en geen verhuur van spelers tenzij buitenland of lager

 • Peter Debrouwer

  Heintje gaat dus bij de KBVB werken ! Op wie zal hij het nu moeten steken als hij verliest ? Op de arbiter kan nu niet meer hé ! Integendeel, hij zal ze dikwijls mogen bedanken vanaf nu.