Exclusief voor abonnees

Vanhaezebrouck op ramkoers met eigen supporters: "Ze zijn hier nooit tevreden"

Photo News
"All you need is love", galmde ironisch genoeg uit de boxen. De relatiestatus tussen Hein Vanhaezebrouck en de Anderlecht-fans is 'ingewikkeld': "We zouden graag steun krijgen, maar..."

"De supporters betalen", zuchtte een cynische Hein Vanhaezebrouck. "Ze doen wat ze willen."

Tegen STVV was dat: nog tíjdens de wedstrijd fluiten en "Wij willen voetbal zien" en "Shame on you" scanderen - het zijn stilaan twee klassiekers in het Astridpark.

Het stoorde Vanhaezebrouck zichtbaar. Vorige week wond hij zich al op nadat de fans hun ongenoegen geuit hadden bij de wissel van Francis Amuzu, die toen krampen had. Nu was er een gelijkaardige situatie: Trebel had last aan de adductoren en vroeg zélf om een vervanging, waarna er alweer (onbegrijpelijk) gejoel uit de spionkop kwam.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen
55 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • LUC HUON

  Dave Janssens, Qua resultaten van Ajax hebt u gelijk maar bekijk hun inkomende transfers.. Die getuigen niet van een efficiente jeugdwerking. Tel daar nog het kapitaalkrachtige PSV bij en voor de rest is het in Nederland Europees ook huilen met de pet op.

 • phil grey

  wie de shame of Belgium nu nog steunt is ziende blind.

 • Fred Mannes

  Met Mitrovic en Markovic had RSCA zeker meer doelpunten gemaakt, dus ook meer punten...!

 • rik cappelle

  Eerst Hanni uit uw stadion wegjagen en dan Morioka uitfluiten en dan wekelijks met zijn allen een grote potstamper als Theoooooootje staan adoreren en dan roepen "wij willen voetbal zien" !!! Ja met wie dan nog ? Met Vranjes of met Santini of met den diene die aan zijn 17 jaar al Rode Duivel was maar die het ABC van het voetbal nu nog niet snapt.

 • Dave Janssens

  LUC HUON het Ajax model verouderd?!!! Die hebben tenminste nog vele Nederlanders in het elftal staan, net als alle andere ploegen in Nederland, speelden laatst nog de finale van de EL tegen ManU en doen het momenteel PAKKEN beter dan RSCA in Europa. Men zou hier verplicht moeten worden minsten 6 Belgen op te stellen want we hebben kwaliteit genoeg. Alleen goed bestuur, een langere termijnvisie en wat vertrouwen ontbreken. Niks nieuws eigenlijk.