Vanhaezebrouck geeft dan toch toe dat hij te ver is gegaan tegenover fans: "Wilde spelers in bescherming nemen"

Photo News
Hein Vanhaezebrouck heeft  in de vooravond samengezeten met een groot deel van de Fan Board van Anderlecht. De trainer van paars-wit haalde afgelopen weekend uit naar de achterban van Anderlecht na de match tegen STVV (0-0). De fans eisten excuses van 'HVH' en die gaf inmiddels toe dat hij te ver ging - eerder deze middag hield hij het nog op "geen commentaar"

“Men is hier nooit tevreden, we zouden graag meer steun krijgen. In andere stadions blijven de fans hun ploeg wel tot het laatste fluitsignaal steunen", klonk het toen. Die woorden vielen slecht bij de fans, zij eisten excuses. Die lieten op zich wachten, maar inmiddels kwam er dus een onderhoud tussen Hein en de fans.

"Hein Vanhaezebrouck heeft ruim de tijd genomen om de sportieve situatie in detail toe te lichten" klinkt het in een communiqué van Anderlecht. "Hij gaf ook toe dat hij te ver is gegaan in die ene reactie tijdens en na de laatste wedstrijd. De coach gaf aan dat hij de jongens in bescherming wilde nemen. Ook de aanwezige leden van de Fan Board-leden hebben hun opmerkingen en voorstellen duidelijk kenbaar gemaakt."

"De supporters en de club koesteren dezelfde ambities en doelstellingen. Club en fans zijn op dit ogenblik meer dan ooit gebaat bij eendracht. Voorzitter Marc Coucke zal de voorzitters van de fanclubs en een aantal supporters ontvangen voor een onderhoud op 25 oktober, voor de wedstrijd tegen Fenerbahçe.”

Na de wissel van Trebel maakte Vanhaezebrouck aan de fans duidelijk dat de middenvelder last had aan de dij.
Photo News Na de wissel van Trebel maakte Vanhaezebrouck aan de fans duidelijk dat de middenvelder last had aan de dij.
Photo News
Photo News17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Van nuffelen Jos

  Gert Lans, het zijn trieste dagen voor jou momenteel, bij ons blijven de supporters niet weg als het minder gaat dat is nu het verschil met jouw ploegske.

 • marc ledure

  GERT LANS!!!!! Was het gisteravond ook de VAR ?? Lachen met een ander is toch gemakkelijk hè MAAR als het er op aankomt om te reageren hoe jullie worden belachelijk door ne ploeg van middenmotor klasse horen we jullie niet.

 • didier de coster

  dikke hein is ne loser , bij aagent succes gehad maar dank zij een goed team , de inbreng van de laffde vaandelvluchtplegende hypocriete hein is nihil bij den anderlecht , hij is klaar voor containerpark ; cobw

 • marc ledure

  gert lans !!! 12jaar wachten !! , HOE speelden ze kampioen??? Met het geld onder tafel. EN nu zijn de bewijzen er ,,, DAT NU NIET MEER.

 • Mie Van Gestel

  Groot gelijk gert lans,en blijft dan ook maar weg voor een reactie,het gaat toch altijd maar over VARhaeghe.