Vanden Borre nog voor rust naar kant met pijntje aan hamstrings, Anderlecht verliest oefenpot tegen OHL

Anthony Vanden Borre
Photo News Anthony Vanden Borre
De terugkeer is er één met horten en stoten. In een oefenwedstrijd tegen OH Leuven achter gesloten deuren heeft Anthony Vanden Borre (32) nog voor de rust zijn wissel gevraagd. 

De rechtsachter voelde een pijntje aan de hamstrings, later deze week staan er meer onderzoeken gepland, maar het spreekt voor zich dat een mogelijke blessure ongelegen zou komen. Met een ploeg vol wisselspelers - van Roef over Makarenko tot Kayembe en Ait El Hadj - is Anderlecht trouwens onderuit gegaan. Het werd 1-2, Kalulika scoorde namens RSCA. Na de pauze speelde paars-wit met een elftal vol beloften.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frederik Janssens

  Ik stel mij toch vragen bij de medische staf daar. Nog maar eens een geblesseerde bij Anderlecht.

 • Dirk Van der Weeën

  Dit is al een voorproefje voor volgend seizoen.

 • Germain De Block

  VDB kansymbool staan voor anderlecht .afgang en kunstmatig in leven gehouden door var en arbitrage.

 • Patrick De pauw

  Hij is goed opgeleerd door die andere profiteur Kompany om geld te krijgen voor niet te doen!proficiat Anderlecht nog ergens enkele luiaards zoeken misschien