Vandalen bekladden ingang trainingscomplex Anderlecht: “F*ck het proces. Kompany, ga weg”

.
Twitter/RV .
De ingang van het trainingscomplex van RSC Anderlecht in Neerpede is beklad met een gemene tekst richting Vincent Kompany. “F*ck het proces. Kompany, ga weg”, valt op de grond te lezen. Inmiddels werd de tekst ietwat gemaskeerd. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“F*ck the prosses. Kompany, casse toi.” Stevige taal, ondanks de pijnlijke spellingfout in het derde woord. Het is vooralsnog onduidelijk wie achter de vandalenstreek zit - dat hoeven trouwens niet noodzakelijk Anderlecht fans te zijn. 

Paars-wit sloot gisteren de voorbereiding af met een 2-0-nederlaag tegen Lille. Luiz Araujo trof na de rust in vier minuten twee keer raak tegen paars-wit, dat toe was aan zijn laatste test voor de competitiestart. Eerder op de dag won de B-ploeg van Anderlecht met 2-1 van RWDM. Anthony Vanden Borre speelde 45 minuten mee. Voor RSCA scoorden Adrien Trebel en Pieter Gerkens.

Lees ook: De voorbereiding van Anderlecht zit erop na nederlaag in Lille: “RSCA heeft een basiself en… een spitsenprobleem”

.
rv .16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Carol Vander Cruyssen

  Het zijn in elk geval taalvirtuozen: "prosses" ... OMG

 • Leo Van Rillaer

  Toch belangrijke bemerking, het is geschreven in het Frans. Dus zeker geen Vlaamse "fans".

 • Dirk Caekebeke

  Voor alle voetbalkenners denk ik... een klein beetje respect voor Kompany zou zeker op zijn plaats zijn. Vele jagen een carrière na die Kompany gehad heeft. Dit van een Club supporter

 • Dirk De Backer

  Dit is niet van echte supporters. Geef Kompany wat tijd. Het komt wel goed.

 • Ruddy Maerschalck

  Haha, het is dus process, en niet prosses.