Van Himst: “Dit is een topzet” - Jestrovic: “Er zullen grote resultaten volgen”

Paul Van Himst in 2005 aan de zijde van Vincent Kompany. Ook Eddy Merckx poseert op de foto.
kjk Paul Van Himst in 2005 aan de zijde van Vincent Kompany. Ook Eddy Merckx poseert op de foto.
Zowel Paul Van Himst als Nenad Jestrović vinden de terugkeer van Vincent Kompany naar Anderlecht een goeie zaak. “Dit is een topzet van het bestuur.” 

Paul Van Himst: “Ik ben content”

“Anderlecht haalt iemand die ‘de stiel’ kent. Gebrek aan ervaring, daar lach ik eens mee. Hij heeft vijftien jaar topvoetbal gespeeld en werkte met alle grote trainers. Kompany weet echt wel hoe het moet. Het is ook een mooie zet. Voor het geld moet Kompany het niet meer doen, maar om dan toch naar Anderlecht te komen” 

“Chapeau. Als Kompany - een intelligente kerel - niet weet hoe Anderlecht uit het moeras te trekken, dan zullen het er niet veel weten. Dit is een topzet van het bestuur. Ikzelf ben ook content. En mijn kleinzoon ook - hij heeft me al vol enthousiasme gebeld. Ik denk dat we niet de enigen zullen zijn.”

Paul Van Himst.
Photo News Paul Van Himst.

Nenad Jestrović“Vincent en Anderlecht zullen grote resultaten boeken”

“Wat een fantastisch nieuws! Dit is wat Anderlecht nodig had na een moeilijk seizoen. De terugkeer van Vincent geeft de club een enorme boost. Dit is een enorme verwezenlijking van Marc Coucke en Michael Verscheuren. Ik ben ervan overtuigd dat hij Anderlecht opnieuw op de goeie weg zal brengen.” 

“In de eerste plaats als speler. Hij kan nog steeds een zeer hoog niveau aan - dat bewees hij de voorbije weken bij City. Bovendien zal hij ook als coach voor een meerwaarde zorgen. Vincent heeft tonnen ervaring opgedaan in Engeland - waar hij met de beste trainers werkte -, spreekt vlot drie talen en zal de jongeren nog veel beter maken. Weet je, ik zag vroeger al dat Vincent ooit trainer of directeur zou worden. Het is zo’n slimme gast... Vincent en Anderlecht zullen grote resultaten boeken.”

Jestrovic en Kompany.
Photonews Jestrovic en Kompany.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudi Hellemans

    Eindelijk nog is echt goe nieuws op RSCA Kompany en RSCA is één super super super

  • Rudi De Moor

    Wij Belgen zouden moeten fier zijn op zo'n speler , zo'n palmares , zo'n persoonlijkheid en ook op Vincent om zo een beslissing te nemen . Ik zie het niet teveel Rode Duivels of andere spelers / vedetten doen in het najaar van hun carrière ; er zal alvast meer te rapen geweest zijn elders en zonder risico . Maar ja we zijn te weinig chauvinist zeker ; Ik ben geen Anderlecht supporter , maar kan als sportliefhebber enkel maar respect hebben hiervoor

  • hubert slabbinck

    Eerst zien en daarna geloven. Zal toch niet met die bende prutsers zijn !!