Van den Brom en Kompany feliciteren ex-ploeg

BELGA
John van den Brom is Anderlecht nog niet vergeten. Meteen na het laatste fluitsignaal van de partij van de Brusselaars tegen Lokeren (3-1), waarin paars-wit zijn 33e landstitel veiligstelde, tweette hij felicitaties voor zijn ex-club.

"Anderlecht van harte proficiat met het behalen van de 33e titel", tweette de Nederlander, die op 10 maart officieel ontslagen werd bij de Brusselaars. Twee dagen eerder was een mak Anderlecht op het veld van Oud-Heverlee Leuven tegen zijn negende competitienederlaag van het seizoen aangelopen waardoor het aanblijven van van den Brom onmogelijk was geworden.

Van den Brom werd opgevolgd door zijn assistent Besnik Hasi, die Anderlecht na schitterende play-offs (22 op 30) naar een onverwachte landstitel leidde. Hasi zelf gaf al aan dat de 33e titel van de Brusselaars ook voor van den Brom was.

Ook Rode Duivel Vincent Kompany, zelf ex-speler van RSCA, feliciteerde zijn ex-club. "Proficiat Anderlecht. Onverwacht nog kampioen, geniet ervan. Blij voor Hasi, wat een meesterzet!"

EPA