Trezeguet en Kara op weg naar Anderlecht

Mahmoud Hassan, aka Trezeguet.
YouTube Mahmoud Hassan, aka Trezeguet.
Anderlecht staat dicht bij een dubbelslag op de transfermarkt. Enkel de handtekening van aanvallende middenvelder Trezeguet ontbreekt nog. En ook de komst van Genkverdediger Kara lijkt er nu echt van te komen. Het rugnummer 20 ligt alvast klaar voor één van beiden. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Trezeguet

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar op enkele details na is de transfer van de Egyptische middenvelder Mahmoud Hassan - zeg voortaan maar gewoon 'Trezeguet' - naar Anderlecht rond. Paars-wit heeft al een werkvergunning aangevraagd voor de 20-jarige spelverdeler van Al Ahly. Hij wordt eerstdaags op de club verwacht om zijn contract te tekenen.

Bekijk  in onderstaande video's wat Trezeguet, uitgeroepen tot speler van het jaar in Egypte, allemaal kan!

De komst van Trezeguet, die in Egypte werd uitgeroepen tot speler van het jaar, wil ook zeggen dat er nog maar een waterkansje is dat Mbark Boussoufa toch naar het Astridpark zou komen.

Kara
Ook in het defensieve compartiment staat Anderlecht almaar dichter bij een transfer. De Braziliaan Toloi lag de voorbij weken in pole position, maar het ziet er meer en meer naar uit dat RSCA voluit de kaart-Kara trekt. Nu Mogi Bayat zich heeft laten gelden in het dossier, blijkt de kloof tussen vraag en aanbod plots een stuk kleiner.

LEES ER ALLES OVER VANDAAG IN HET LAATSTE NIEUWS, HIER OOK DIGITAAL VERKRIJGBAAR

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.