Trebel niet mee met Anderlecht naar Hamburg, toch geen contract voor Sidney Sam

Adrien Trebel.
BELGA Adrien Trebel.

Andermaal een signaal dat Anderlecht niet op hem rekent. Adrien Trebel (28) reist niet mee af naar Duitsland voor de oefenmatch tegen Hamburg op zaterdag. De Franse middenvelder moet vertrekken, hij behoort niet tot de plannen van Vincent Kompany. Ook Bubacarr Sanneh, James Lawrence, Isaac Kiese Thelin, Frank Boeckx, Ivan Santini en Sidney Sam stapten niet op het vliegtuig. Na lang overleg heeft de directie van RSC Anderlecht unaniem beslist om Sam geen contract aan te bieden, omwille van andere prioriteiten in haar zoektocht naar versterking

Sidney Sam.
Photo News Sidney Sam.14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • André Vermaelen

  Verschueren is gewogen en veel te licht gevonden. De top vijf van België winnen hun oefenmatchen, Anderlecht investeert in showmannen .

 • Lander Colemont

  Sanneh, dikke aankoop. 8 miljoen in de vuilbak!!

 • Bjorn Christiaens

  Wat zijn we weer lekker negatief allemaal. Allemaal succes supporters, dood jammer. Bij Anderlecht hebben ze een pal en dat plan komt binnenkort uit beste sportvrienden. Geduld wordt beloont!

 • David Lievens

  Dus rsca start volgende week zonder diepe spits aan de competitie. Ze geraken hun topspitsen aan de straatstenen niet kwijt. Maw ze hebben nu een hogere loonlast en kochten een Fransman die om de zoveel tijd een kortsluiting krijgt, Vlap die vindt dat het op training veel sneller gaat dan hij gewend is (Belgische competitie...). Tot slot een Nederlander met een conditionele achterstand. Maar zolang ze om de 5 dagen eens de naam Kompany zeggen kraait er geen haan in de lottoclub...

 • jenny charels

  Coucke begint - maar rijkelijk laat - te beseffen dat hij gewoon gebruikt wordt als jackpot om een gele rits oude vriendjes van Kompany aan een jobke te helpen. Nog enkele maanden en hij gaat ook beseffen dat hij niks verder staat dan vorig seizoen. Dan zit hij met een gigantische Kompany vrienden club die miljoenen kost en geen meerwaarde heeft. wat Coucke dan doet is het boeltje verkopen, en kunnen de mauven definitief naar PO2.