Topprioriteit: Anderlecht wil contracten Verschaeren, Colassin en Doku openbreken

Jérémy Doku.
BELGA Jérémy Doku.
Prioriteit nummer één. Karel Van Eetvelt heeft andermaal herhaald dat Anderlecht zijn jonge talenten langer aan zich wil binden. 

“We spreken bijvoorbeeld met Yari Verschaeren, Antoine Colassin en Jérémy Doku om hun contract (dat loopt tot 2022, red.) open te breken”, aldus de CEO. “Maar we zijn zeker niet gehaast, die jongens liggen nog langdurig vast.” 

Dat geldt ook voor Hendrik Van Crombrugge, die door het vorige management opslag beloofd was, maar nu geen verbetering krijgt aangeboden. Van Eetvelt wil er duidelijk geen issue van maken: “Hendrik heeft nog een overeenkomst van drie jaar.” Die houding kadert in de strategie van Anderlecht om geen forse uitgaven te doen. “Grote namen moet je deze zomer niet verwachten, maar we gaan ons wel versterken.” De recordkampioen wil er nog minstens één verdediger en vleugelaanvaller bij.

Bekijk hieronder het volledige gesprek met Van Eetvelt

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Lees ook: 

Anderlecht stelt nieuwe truitjes én hoofdsponsors voor: “Met Candriam en DVV op zoek naar successen van vroeger”
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Anthony Peeters

    Ja als je deze spelers kan houden en verbeteren dan ga je er veel geld aan verdienen! Er zijn zo nog een paar jeugdspelers die toppers kunnen worden! Iedereen is altijd negatief over Anderlecht maar ze zijn sterk gestopt aan het seizoen en al het potentieel dat er rond loopt is heel mooi! Gewoon hopen dat ze volgend seizoen kunnen beginnen zoals ze gestopt zijn en met een fitte spits! Dan doen ze terug mee voor de titel.

  • Bauke Vandeghinste

    Omdat Anderlecht nog altijd de grootste ploeg is van het land :)

  • Lois Verdonk

    Waarom is ieder akkefietje van een ploeg als Anderlecht nieuws ? Bij de topploegen gebeuren ook transfers, of lopen die er niet mee te leuren ?