Teammanager Van Handenhoven vertaalt voor Rutten: “Ik hoop dat hij het goed doet”

Fred Rutten en Gunther Van Handenhoven.
PJC Fred Rutten en Gunther Van Handenhoven.

Omdat Anderlecht-coach Fred Rutten het Frans (nog) niet machtig is, voorziet paars-wit voor elke persconferentie een vertaler. Vanmiddag was dat teammanager Gunther Van Handenhoven. “Ik ben zeer tevreden met hem”, lachte Rutten. “Op voorwaarde dat hij waarheidsgetrouw vertaald heeft tenminste.” In dat opzicht kunnen we de Nederlander wel geruststellen: Van Handenhoven deed het prima. Rutten vertelde voorts dat hij op zijn hoede is voor Eupen. “Want het is een ploeg met veel kwaliteiten. We gaan de deur niet opengooien, maar ik verwacht wel dat we meer kansen creëren dan in Gent.” Normaal gezien kan Rutten geen beroep doen op Trebel, Dimata en Bornauw, Gerkens en Zulj zijn wel beschikbaar. “Als er niks meer gebeurt, zitten zij in de kern.” 

Fred Rutten en Gunther Van Handenhoven.
PJC Fred Rutten en Gunther Van Handenhoven.2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan van Renesse

    Kunnen de Waalse journalisten dan echt niet wat Nederlands leren? Of is dat hen te min? Of had Leterme dan toch gelijk? Volgens mij wel...

  • dretie munkies

    Ze hebben in Anderlecht eindelijk een job gevonden voor Van Handenhoven : velen vroegen zich al af wat die man altijd op de bank zat te doen ! Hij had blijkbaar een ferme piston !

Live Voetbal

Jouw inzet
Mogelijke uitbetaling 0,00