Exclusief voor abonnees

Superfan en ‘doordrammer’ Vandenhaute maakt zijn jongensdroom waar: “Dit is niet het einde van zijn parcours”

BELGA
Van superfan tot de nieuwe président van Royal Sporting Club Anderlecht: wie Wouter Vandenhaute (58) kent, wist allang dat een “doordrammer” zoals hij zich niet zou laten stoppen door twee mislukte pogingen om de baas te worden van de club van zijn hart. En dat hij zal doen wat z’n voorganger Marc Coucke niet lukte. “Als Wouter erin slaagt om de voetballers van Anderlecht even hard te laten werken als hij werkt, dan kunnen ze binnen vijf jaar de Champions League winnen..”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Esli Meuris

  Nu bewijzen dat ze het kunnen dan pas proficiat wensen en in de handjes klappen

 • Willy Scholaart

  Het kan twee kanten uit!! Ik hoop voor Anderlecht de goede kant want ge moogt de Wouter niet onderschatten het zal moeten veel geld opbrengen.

 • WERNER RUMMENS

  Hij heeft altijd grote doelen voor ogen waar hij ook aan begint. Benieuwd of hij RSCA terug kan brengen aan de top

 • Peter Samyn

  Als liefhebber van het voetbal, kan je alleen maar blij zijn dat er mensen met visie (Verhaeghe, Vandenhaute) zich engageren. Als er (minstens) twee Belgische clubs zijn met een modern, aangepast management, dan zal de hele competitie daar baat bij hebben.

 • Kevin Van Rossem

  Succes! Hopelijk binnen 5 jaar weer top.