Stanciu heeft aanbod van Sparta Praag op zak: "Ik zou graag naar Tsjechië verhuizen"

BELGA
De oplossing komt mogelijk uit Tsjechië. Nicolae Stanciu (24) heeft een aanbod van Sparta Praag op zak en zou graag vertrekken bij Anderlecht.

Zijn makelaar Anamaria Prodan schreeuwde meermaals in de media om een vertrek. Nu lijkt die transfer er volgens onze info ook effectief te komen. Nicolae Stanciu, die anderhalf jaar geleden voor ongeveer voor 10 miljoen euro van Steaua naar Anderlecht trok, heeft een aanbod van Sparta Praag, het huidige nummer vijf van Tsjechië, op zak. "Dat klopt", bevestigt hij in Roemeense media. "Ik zou graag naar Tsjechië verhuizen. Het zou mooi zijn om met Stramaccioni (de coach, red.) te werken."

Stanciu kon zich sinds zijn komst naar België niet doorzetten bij de landskampioen. Dit seizoen speelde de recordtransfer in de competitie amper tien wedstrijden en maakte hij slechts één doelpunt. Het is voorlopig niet duidelijk of het om een definitieve transfer of een uitleenbeurt gaat, maar wat wel zeker is, is dat Anderlecht zal meewerken aan een oplossing. Hein Vanhaezebrouck rekent niet op de Roemeen.

BELGA33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dirk govaerts

  is een goede speler maar totaal verkeerd gebruikt . Zolang je trainers hebt die hun spelsysteem willen opleggen en spelers hebt die dat niet snappen/kunnen , blijf je aanmodderen . Daar zit het probleem bij rsca . En Coucke kan nu niks doen omdat hij dan 2 ploegen bevoordeeld . Leko deed het wel , de spelers op de juiste plaatsen zetten

 • Bert Callebert

  Die gaat daar helemaal ontploffen, let op mijn woorden.

 • didier de coster

  als ge nu ne keer van ne miskoop spreekt , awel , een schoolvoorbeeld , heb hem 70 keer naar doel weten trappen en misschien 5 keer tussen de palen , maar alé hij maakte één goal , das de prijs van 10 miljoen euro , hallo kroket , jawadde zeggen ze in gent

 • Gaston FOUBERT

  Kansen genoeg gekregen? Hoeveel speelminuten heeft hij dit seizoen op de teller staan? Hij is tien keer beter dan Kums maar die heeft Hein volledig opgegeten.

 • Arthur Cnudde

  Wacht even, dat is die man van 10 miljoen euro die heden nog 10 euro waard is. Laat maar gaan. Wat een financieel verlies... en het zoveelste. Coucke zal straks werk hebben, maar ik vrees dat er niet veel gaat gebeuren op Anderlecht.