Spierscheur voor Vincent Kompany

Photo News

Klein, maar ambetant. Onderzoek heeft aangetoond dat Vincent Kompany een minuscule spierscheur heeft opgelopen aan de hamstrings. Hij is out voor zondag tegen Standard en mist de interlands met de Rode Duivels. Philippe Sandler heeft gisteren opnieuw voluit getraind met de groep. De centrale verdediger moest tegen Racing Genk uit voorzorg naar de kant met stramme spieren, maar normaal gezien haalt hij wel de topper. Nu Sandler terug is, moeten Kompany en Simon Davies achterin maar beperkt puzzelen, de meest logische optie is een basisplek voor belofteninternational Elias Cobbaut. 

BELGA

Bekijk ook: Martínez moet weer puzzelen voor dubbele opdracht

Photo News18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rik cappelle

  Een kwetsuur wenst ge niemand toe ook al is het iemand van de concurrent. Men wenst toch ook niemand een ziekte toe of ge moet al een onmens zijn.

 • eric debanne

  Zou beter stoppen met voetballen ...was ooit een super speler zeker weten Maar zou beter coach worden en zijn diploma halen ervoor !

 • dretie munkies

  Als hij het werkelijk goed meent met Anderlecht laat hij de nationale ploeg voor altijd vallen !

 • Christiaan Goethals

  Preben, hij speelt nu al een tijdje zonder kwetsuur, en heeft het zeer goed gedaan in 3 en halve wedstrijden in JPL. 315 minuten zonder fout of echt slechte passing, wie dit hem na. Maar...........niemand heeft het willen zien.

 • peter destoop

  mag al die aandacht voor kompany en anderslecht nu stoppen aub? het is alsof er geen andere spelers en ploegen meer zijn. Volgend seizoen is Union St Gilles de ploeg van 't stad.