Spierscheur voor Vincent Kompany

Photo News

Klein, maar ambetant. Onderzoek heeft aangetoond dat Vincent Kompany een minuscule spierscheur heeft opgelopen aan de hamstrings. Hij is out voor zondag tegen Standard en mist de interlands met de Rode Duivels. Philippe Sandler heeft gisteren opnieuw voluit getraind met de groep. De centrale verdediger moest tegen Racing Genk uit voorzorg naar de kant met stramme spieren, maar normaal gezien haalt hij wel de topper. Nu Sandler terug is, moeten Kompany en Simon Davies achterin maar beperkt puzzelen, de meest logische optie is een basisplek voor belofteninternational Elias Cobbaut. 

BELGA

Bekijk ook: Martínez moet weer puzzelen voor dubbele opdracht

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Photo News18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • rik cappelle

  Een kwetsuur wenst ge niemand toe ook al is het iemand van de concurrent. Men wenst toch ook niemand een ziekte toe of ge moet al een onmens zijn.

 • eric debanne

  Zou beter stoppen met voetballen ...was ooit een super speler zeker weten Maar zou beter coach worden en zijn diploma halen ervoor !

 • dretie munkies

  Als hij het werkelijk goed meent met Anderlecht laat hij de nationale ploeg voor altijd vallen !

 • Christiaan Goethals

  Preben, hij speelt nu al een tijdje zonder kwetsuur, en heeft het zeer goed gedaan in 3 en halve wedstrijden in JPL. 315 minuten zonder fout of echt slechte passing, wie dit hem na. Maar...........niemand heeft het willen zien.

 • peter destoop

  mag al die aandacht voor kompany en anderslecht nu stoppen aub? het is alsof er geen andere spelers en ploegen meer zijn. Volgend seizoen is Union St Gilles de ploeg van 't stad.