Sandler: “Reactie fans volkomen te begrijpen. Het was gewoon niet goed genoeg”

BELGA
Ook tegen Waasland-Beveren geen overwinning voor Anderlecht. De Brusselaars kwamen niet verder dan een scoreloos gelijkspel tegen Waasland-Beveren. Na het laatste fluitsignaal mochten Samir Nasri, Nacer Chadli en Philippe Sandler het uitleggen aan de fans. “Hun reactie is volkomen te begrijpen”, aldus Sandler bij VTM Nieuws.

“De ontgoocheling en de frustratie zijn natuurlijk enorm”, aldus Sandler na het laatste fluitsignaal. “Anderlecht zijnde moet je wedstrijden als deze met grote cijfers kunnen winnen. Hoe het komt dat dat niet gelukt is? De eerste helft waren we zeer slordig. De momenten dat we er dan toch doorheen konden komen, waren we te slordig aan de bal. We namen telkens de verkeerde beslissing.”

Philippe Sandler.
VTM Nieuws Philippe Sandler.
Philippe Sandler.
BELGA Philippe Sandler.15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Nog zo'n prutsvoetballer helaas ... 2/3 van deze spelers onwaardig om het trui van paars-wit te mogen dragen ... Jammer voor de supporters ze verdienen beter ...

 • frank lukas

  voetbalt als een slak

 • David Van Petegem

  Ingehaald als de redderdes vaderlands, maar nu is het al veel minder.

 • marc germeau

  Talent is er genoeg. Maar Kompany heeft een te onzekere sfeer en een te wankele structuur op been gezet. Na 10 wedstrijden stuntelen hebben ze nu ook een ondraaglijke druk op hun nek. Nu kan niemand meer presteren. Trebel is de enige speler die voor redding kan zorgen. VK, zet uw hovaardigheid opzij of "kuist uw schop af"

 • Jeroen Dekop

  Ontslaan van slecht spelende overbetaalde spelers is de boodschap. Kompany was een goede speler en daarmee uit. Zijn algo ritmes :)