Exclusief voor abonnees

PORTRET. Van een nieuwe politieke beweging naar Anderlecht: de plotse carrièreswitch van Karel Van Eetvelt

Photo News
Voetbal was zijn sport, als jongen: hij schopte het zelfs tot in derde klasse met KSV Bornem. En nu, na omwegen langs de Bouwunie, Unizo en Febelfin en een mislukte politieke flirt, is de cirkel rond: Karel Van Eetvelt (53) wordt op 1 april de nieuwe CEO van Anderlecht. “Een beetje emotioneel is het nu wel.”

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Georges Vande Velde

  Binnenkort (misschien) komen een aantal ministers vrij bij het maken van een regering. Geen probleem allemaal een “lobbyjob” in het voetbal. Maandloon met vijf nullen en gratis tribunekaart. Coucke zal nog meer stralen maar Anderlecht nog meer verliezen ! Binnenkort gedaan met paars-wit !

 • Georges Vande Velde

  Wie zal al deze heren betalen ? Of geld hier het spreekwoord “ Klagers hebben geen nood en geef de boffers een brood” De laatste maanden wordt er steeds gezegd dat Anderlecht verlies maakt,dat dure spelers en dito contracten moeten verdwijnen. Nu haalt men paar grootverdieners binnen die het niet zullen doen op “het veld” Nu komt de zwakte van Coucke duidelijk in beeld,hij zoekt reeds lang op diverse manieren hulp maar het lukt niet.Waarom het is voetbal en geen apotheek koopwaar !

 • Benny Buyst

  Waar kan ik mijn zakken het meest vullen denkt van eetvelt,eerst unizo,dan febelfin,dan CD&V,dan nieuwe partij en nu Anderlecht.

 • Nolle Verdonck

  Royal sporting cycling Anderlecht... altijd lachen met die jongens. Wees daar eens supporter van. Haha

 • Willy Wittesaele

  Sebiet zetten ze nog Remco Van Evenepoel op het veld.